Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálom ezt? Miért tetszik Ő, pedig fiatalabb?
nekem is volt már ilyen ez pillanatnyi fellángolás.. :D
"el fog múlni.." hidd el..idővel majd 1-2 nap vagy hét után te is belátod h elég gázul mutatnál egy hatodikos gyerekkel :DDDDD
ezt te sem gondol6od komolyan (":
Mi az, hogy 6, 9, 10, 11-es valaki? :S
Adnék tanácsot, de ezeket nem értem...
Nem lehet befolyásolni hogy ki tetszik meg.Szerintem a kor nem számít.De te tudod hogy kezdenél e egy nálad fiatalabbal.
L18
20:48-nak: Iskolai évfolyamokról van szó(amennyiben tényleg nem érted). Ha viszont csak bele akartál kötni, akkor ki kell ábrándítsalak, mert nyelvtanilag helyesen írta le :)
Ha kötőjelet írsz(márpedig a toldalék miatt itt szükség van rá), azelőtt nem szabad kiírni a pontot.
(Más kérdés, hogy személy szerint én jobban szeretem betűvel kiírni.)
Bocs, én voltam a "kötőjeles okoskodós" is :)
A lényeg lemaradt: tetszeni tetszhet, abban nincs semmi különös; Te lány vagy, ő meg fiú. Ennek ellenére nagy valószínűséggel éretlen még akármilyen kapcsolathoz.
Sh.
én csak 7.-es vagyok még. Volt hogy egyik-másik osztálytársnőmnek 6.-os tetszett. Nekem is volt amelyik bejött...
De túl kicsi még, pláne hogy fiú, és nem úgy gondolná a járást, mint ahogy te. Neki lehet, hogy a csók, meg az állandó 'együttlevés' nem jönne be. Szerintem. De ha lép feléd, akkor egy próbát megérhet.
köszi a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok, mindenkinek ment a plusz! :)
amúgy igen, hatodikos, kilencedikes,... csak számmal könnyebb leírni.. :) lehetséges hogy rövidebb fellángolás ez, mert kb csak 1-2 hete vettem észre, hogy tetszik.. :D de nem tudok mit kezdeni ezzela gondolattal, mert tudom h éretlen lenne biztos, de modnták már hogy lépjek, köszönjek neki, kérjem el az msn-ét, de nem merem, úgy érzem ezzel rosszat csinálnék.. de nem tudom.. de azért köszi a válaszokat! ;)
Ha csak beszélgetni, ismerkedni akarsz vele, azt nyugodtan megteheted, abban nincs semmi :)
(Bár nem kizárt, hogy Téged, vagy őt az osztálytársak cinkelése fog kísérni, de azt le kell tojni.)
Szerintem ne msn-ezgess, inkább személyesen dumálj vele többet(már ha mutat rá hajlandóságot), és ha tényleg bejön, akkor még később is lehet valami a dologból, nem csak most!
Sh.
Pillanatnyi fellángolás, semmi egyéb.
15 éves vagy ugye? Akkor még te is csak mostanában "értél" meg egy komolyabb (:D) kapcsolatra! Nehogy elkezdj vele járni, ő még igencsak éretlen ahhoz, hogy járj vele :/ És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy miről tudnátok beszélgetni stb.
Ha 18 éves fiúba zúgtál volna bele, azt mondom, egy próbát megér, de így még annál is jóval több ez a 3 év.
Véleményem szerint hanyagolni kéne. Akkor meg pláne ha az életéve engedné, hogy 10-11. osztályos lehessen de mégis 6.os:D Sajnos volt már rá példa...
Te sem vagy még annyira érett akkor képzeld el őt.:)rá értek még.!
Üdv:18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!