Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szóval az baj, ha egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szóval az baj, ha egy nő visszautasít, de az már nem ha erre bunkó, flegma reakció érkezik a "férfi" felől? Még, hogy nem nehéz a nőknek.

Figyelt kérdés

Nem hiába van idézőjelbe a szó.

Na meg nyilván nem is a rosszindulatú, szemét, földbe döngölő visszautasitásról írok, ahol a cél a másik ember megalázása.

Én eddig mindig megkaptam a magamét, szóval most erősen elgondolkoztam azon, hogy többet nem szeretnék egyenes lenni, mert nem éri meg, hogy napokig rosszul, kellemetlenül erezzem magam.

Ráadasul a férfiak is tudnak nagyon gonoszak lenni ilyen szempontból. Láttam pár kérdést ezzel a problémával kapcsolatban, és sokan elégge el vannak tévedve, ezek mellett most nálam is nagyon aktuális a téma, mert egy srác mindenki előtt lejárat és másképp adja elő a storyt. Holott csak tényleg én naív, nem akartam húzni az idejét.

De ez ugyebár nem baj, hisz ők ezt megtehetik nem?

2015. júl. 28. 10:36
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Egy vmit hoztam fel magyarazatkent, ami igaz volt es ezt mar akkor szemelyesen is elmondtam. Nem reg ert vegett egy hosszu, fajdalmas kapcsolatom, de erre nem fektettem nagy hangsulyt, hanem csak arra, hogy nem jon be es nem vagyok ismerkedesre.
2015. júl. 28. 11:28
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem bannom, hogy nem lett semmi. Meg egy baratnak, ismerosnek sem kellene.
2015. júl. 28. 11:30
 13/16 Estienne ***** válasza:
Szerintem te többet agyalsz ezen mint a srác. A majomnak is nehéz megmagyarázni, ne dobálozzon a saját kakijával, nem kell törődni az ilyen emberekkel (mindegy hogy nő vagy férfi). Tudom, közhely... de jobbat nem tudsz!
2015. júl. 28. 11:34
 14/16 A kérdező kommentje:
Azert agyalok, mert ugy adja tovabb az egeszet, hogy en neki bezzeg nem is tetszettem, mind ezt jo kis bunko, lebecsmerlo stilusban.
2015. júl. 28. 11:41
 15/16 Estienne ***** válasza:
Jólvan, hagyj dobálja a majom a szarját. Nem tudsz mit tenni, ha lefogod a kezét, lehet csak te is szaros leszel.
2015. júl. 28. 11:49
 16/16 anonim ***** válasza:

"A lényeg mindig az apró részletekben van!!!"

8-asnak ebben igaza van, egy másfajta értelemben is. Az egy dolog, hogy egyenesen megmondtad. De gyakran egy ajakbiggyesztés, egy megvető kézmozdulat - ami sokszor nem is tudatos - jogos indulatokat válthat ki. A férfi és érzékeny ezekre, bármennyire is hihetetlen. Az ő engesztelhetetlensége viszont az ő sara.

40/F

2015. nov. 21. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!