Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóval az baj, ha egy nő visszautasít, de az már nem ha erre bunkó, flegma reakció érkezik a "férfi" felől? Még, hogy nem nehéz a nőknek.
Nem hiába van idézőjelbe a szó.
Na meg nyilván nem is a rosszindulatú, szemét, földbe döngölő visszautasitásról írok, ahol a cél a másik ember megalázása.
Én eddig mindig megkaptam a magamét, szóval most erősen elgondolkoztam azon, hogy többet nem szeretnék egyenes lenni, mert nem éri meg, hogy napokig rosszul, kellemetlenül erezzem magam.
Ráadasul a férfiak is tudnak nagyon gonoszak lenni ilyen szempontból. Láttam pár kérdést ezzel a problémával kapcsolatban, és sokan elégge el vannak tévedve, ezek mellett most nálam is nagyon aktuális a téma, mert egy srác mindenki előtt lejárat és másképp adja elő a storyt. Holott csak tényleg én naív, nem akartam húzni az idejét.
De ez ugyebár nem baj, hisz ők ezt megtehetik nem?
"A lényeg mindig az apró részletekben van!!!"
8-asnak ebben igaza van, egy másfajta értelemben is. Az egy dolog, hogy egyenesen megmondtad. De gyakran egy ajakbiggyesztés, egy megvető kézmozdulat - ami sokszor nem is tudatos - jogos indulatokat válthat ki. A férfi és érzékeny ezekre, bármennyire is hihetetlen. Az ő engesztelhetetlensége viszont az ő sara.
40/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!