Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalomhiány! Mit tegyek?
igazad van utolsó ^^:DD
de lehet h akkor már késő lesz ;))
nem baj türelem szerintem nem sokára felmegy, egyépként pont én is ilyen helyzetben vagyok csak én már 1 hónapja kb eljátszottam hogy irtam neki vipen meg ilyenek és meg is adta az msn-jét, épp most várom, hogy vissza jöjjön.^^
Sok Sikert:)
kerdezo,ne aggodjal,irjal neki msn en,ird a kovetkezot:
Szia,tudom nem ismerjuk egymast,de tudok egy erdekes dolgot rollad amit nem hiszem hogy barkinek is elmondanal,de en tudok olvasni a gondolataidbol es megtudtam hogy mi az a dolog.
ennyit
ha ir es kerdi hogy mi az akkor mond hogy nem mondhatod el mert akkor teged megolnek,azert jo ez a szoveg ha nincsen is bent,mert a nok szeretk a varazslatokat a gondolatolvasast a buveszetet es mert kivancsiva teszi es ahogy elolvasta azonnal irni fog,es valami nagyon nagy dologra fog gondolni,talan meg is fog egy kicsit ijedni hogy kivagy te es mi az a dolog?
de ne adjal egybol valaszt mert akkor lelep,amiutan beszelsz meg vele msn en es meg fogja kerdezni hogy mi az a dolog,akkor ird azt neki hogy:
Szexy vagy,vagy hogy aranyos vagy
nem a valasz a lenyeg hanem hogy jofejnek tunjel es jo benyomast keltsel elso alkalommal,habar ez msn en nehez,azert irtam egy ilyen szoveget.Lassa azt hogy te mas vagy mint a tobbi sracc,nem lejart szovegekkel kezdessz nalla.+ pont neked:)
Én is ebben a cipőben járok sajna, annyi különbséggel, hogy felvettem MSN-re, de valahogy nem tudok továbblépni.
Talán félek a visszautasítástól vagy nem is tudom.
Én is megpróbáltam, ha úgy beszélsz majd vele, mint egy haverral, de azért csak bizonyos határok között, akkor értékelni fogja az őszinteségedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!