Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalomhiány! Mit tegyek?
Szerintem ne hívd el egyből randira, mert a csaj is elutasíthat én legalábbis bis kiröhögnélek h mit akarsz nem is ismerjük egymást >.<
Egyébként nekem sincs kinn mert napi 5 gyökér felvett és kössz elég volt -.-
sztem vedd fel msn-re.. és ismerkedjetek meg.. őő. ha van valami közös ismerősötök(vipen is megtudod nézni:D) lehetőleg fiú, akkor tőle kérdezd meg h fenn van-e neki a partnerlistáján, egyébként ha nincs meg senkinek akkor írj neki vipen levelet :)))
és ha te is bejössz neki akkor biztos +adja ;)
Szia!
Szerintem köszönj neki suliban,kérdezd meg milyen napja van stb. A másik lehetőség,hogy írsz neki egy levelet myvipen és leírod,hogy szimpatikusnak tűnik és szívesen megismernéd,megadja-e az msn címét.
Aztán,ha már ismerkedtetek elhívhatod randira is:)
15/L
első vagyok..
nem tudom.. szerintem ne ilyen szimpatikusnak tűnsz izét írj..:/
mivel tudni fogja h nem a matek házi miatt irsz neki (":
és ezzel nagyon poén se jut eszembe ^^ :/
legyél egyenes h szia, elkérhetem az msn-ened?:D
ennyi :D:D
és nincs közös ismerősötök?:D
hát akkor várnod kell mire válaszol xD de lehet h szerencséd lesz és nem ment el partyzni, hanem otthon fog emesenelni :D
DE ÍRJÁL MÁR NEKI!:D nekem heti 1-2 gyökér mindig ír( de komolyan ilyen mackonadrágosok) ha azoknak van merszük neked is legyen már ;) ő biztos nem fog neked írni h "figyu lécci kérd el az msn-enem :$ : ))"
Isten ments meg!!!:DDD
Pedig ott még ha beégsz fog6ad v.na arra is h illuminált állapotba voltál ;) namindegy :'D
FIGYELJ ÍRJ MÁR NEKI. >.<
S.z.i.a. m.e.g.a.d.o.d. a.z. e.m.e.s.e.n.e.d.?.:D.
Menni fog vagy el is szótagoljam?:|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!