Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, hogy mennyi ideig udvarol egy pasi összefüggésben lehet azzal, hogy mit akar?
Nem...
Példa: a férjem kb. egy estét "udvarolt", még aznap lefeküdtünk. Lassan 10 éve vagyunk együtt.
Az első barátom 2 hónapig udvarolt, mielőtt egyáltalán jártam vele. Fél év után megcsalt.
Ez a mik a szándékai olyan, hogy csak az idővel derül ki tényleg összeilletek-e, előre meg nem tudja senki, hogy tényleg járni akar-e veled (amikor nem is ismer!), vagy csak szexelni. Vannak emberek, akik heteket-hónapokat is képesek "udvarolni" egy szexért (közben persze általában többnek is), mások egy kapcsolathoz is soknak tartják ezt. Emberfüggő, nem időtartamfüggő!
Fiatal koromban tudatosan lassítottam a dolgokat és a hős szerelmest játszottam,aztán rájöttem , hogy ez nagy önbecsapás. Miért fognám vissza magamat valami olyanban ami a másik félnek is jó lehet....ki kell próbálni és ha működik, akkor mindent bele.
A mostani páromat amikor először megláttam már tudtam, hogy az első leendő alkalommal le fogom fektetni, aztán ha nem is az első, de a második alkalom után sikerült is és azóta is a rabja vagyok!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!