Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők miért nem szeretik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem szeretik a star warst?

Figyelt kérdés
olyna nő kéne, aki szereti. de valamiért senki se szereti. miért van ez?

2015. júl. 26. 22:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
91%

én fiú vagyok és én se szeretem

se a régi hármat se az újakat bár az újból csak egyet láttam

a sci-fiket pedig szeretem de a sw nekem nagyon kidolgozatlan nagyon egyszerű és unalmas

2015. júl. 27. 00:22
 12/23 anonim ***** válasza:
7%

Engem nem is érdekel, meg se akarom nézni.

Mondjuk annyi kötődésem van a témához, hogy Yoda egy koboldmaki, és a koboldmaki a kedvenc állatom.:)

Hát mindenkinek más az érdeklődési köre, más mozgatja.

Szerintem vannak rajongói klubok, ott találsz ilyen lányokat.:)

2015. júl. 27. 01:54
 13/23 A kérdező kommentje:

yoda nem egy koboldmaki.

egy hatalmas jedi mester ,egy ismeretlen fajból. a kommented remélem le lesz húzva a fenébe

2015. júl. 27. 13:23
 14/23 anonim ***** válasza:
27%
Attól még egy az egyben úgy néz ki.
2015. júl. 27. 16:20
 15/23 anonim válasza:
50%

Én gyerekkorom óta imádom,(és lány vagyok) Anakin Skywalker / Darth Vader Nagyúr a kedvencem, imádom őt és a Star Wars-t is. Csomó őt ábrázoló vagy vele kapcsolatos cuccom van. Szerintem az ért nem mert a legtöbb lány/nő a film csata vagy fénykard, sith és jedi közti jelenetekről hallott, látott és ez nem tettszett meg neki. Sajnos az én ismerőseim közt sincs olyan lány aki szereti, barátnőimnek mondtam már milyen jó, de a válasz álltalában: "Tudom, az a fénykardozós."

Pedig nem csak erről szól, nagyon sok történet ágát lehet szeretni pl: Anakin Vader-é válását, vagy Solo chewbacca sztorikat. Minden van benne gonosz és jó, harc, szerelem (Anakin-Padme és Leia-Solo), testvériség, árulás, űrhajók, különleges fajok bolygók. Szóval minden ami kell. Szerintem meg ha sikerül valakit rávenni, hogy nézze meg egy SW fannal tetszeni fog neki. Én is mutattam már barátnőmnek a filmől és tetszett neki bár SW fann az nem lett sajna :(

De Dargon Ball Z-GT imádó barátnőm van, én is szeretem a DBZ-t amit sok lány a lakhelyemen és ez nekem elöszőr kicsit furi volt mer az meg elég erőszakos. A SW-re meg sokan azt mondják hogy, túl erőszakos, pedig 10ed annyi harc nincs benne mint a DBZ-ben.

4ever Anakin/Vader

2015. aug. 8. 19:27
 16/23 anonim ***** válasza:

Én is szeretem, és a barátaim is szeretik. :)

17/L

2015. aug. 14. 21:09
 17/23 anonim ***** válasza:

Nem szeretem az űroperákat. A fantasyt igen, orkokkal, trollokkal, sárkányokkal, mágusokkal, de ha ugyanez az űrben játszdik, valahogy nem tudok vele mit kezdeni. Az űrhajókkal szintén nem, az egyetlen sci-fi elem, ami megragad, az időutazás, és kész, ennyi. A fantasy alatt nem a Twiligh-hoz hasonló nyálas izéket értem, hanem a Frogotten Realms, Gyűrűk Ura, Földtenger és hasonló cuccokat. Meg azokat, amiket elsőre nem lehet besorolni, hogy urban fantasy-e vagy mágikus realizmus. És köszönöm, nő vagyok. De a Star Warsból még évekkel ezelőtt láttam az első részt, mert az alapmű, de nem nyerte el a tetszésemet, igazából nem volt érdekes számomra. És ha egy epizód nem érdekes, akkor minek nézzem meg a többit, nem?

Az, hogy képtelenek vagyunk a magasabb szintű gondolkodásra, egy baromság, én például imádom a művészfilmeket, szóval ennyi.

2015. dec. 16. 16:04
 18/23 anonim ***** válasza:

Én példàul szeretem, mindet làttam többször is.

Söt! A star trek a kedvencem. Abból az összes filmet, sorozatot többször is làttam.

Hatalmas scifi rajongó vagyok. Úgyhogy ilyen is van.

29N

2015. dec. 16. 16:13
 19/23 anonim ***** válasza:
Így utólag megnézve igen idióta pár ember valamiért csak azok lettek szinte lepontozva akik szeretik mert hát milyen dolog az hogy szereted a star warst szánalmas néhány ember de ha tippelnem kéne ez is le lessz
2021. aug. 20. 23:47
 20/23 anonim ***** válasza:
13: UHH! De durván bántalmazod azokat a nőket, akik vették a kedvedért fáradságot és idejöttek megválaszolni azt, amit meg akartál tudni!
2021. aug. 21. 00:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!