Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Melyikkel lánnyal járnál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Decoy kérdése:

Melyikkel lánnyal járnál?

Figyelt kérdés
tegyük fel hogy van két kinézetre teljesen egyforma lány, de az egyik csak rockot a másik meg csak techno számokat hallgat. melyiket választanád?
2010. márc. 6. 16:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
25%
ROCKROCKROCKROCKROCK, de mondjuk édes mindegy mert ha velem összeáll akkor kénytelen lesz velem jönni fesztiválokra ha szeret;)
2010. márc. 6. 21:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem ameket te halgtod.bár tekósnak is van öltözete8speedy j stbre gondolok...)ing farmer vászongatya egyéb teknópóló kiadó albumró...de natus a világ elsö hard technosa rocker-punk ként öltöik szal free style a teknó öltözködés minden ami jól áll saját hanzás saát vérvonal senki senkitnem majmol...rsker meg igénytelenül öltözik sztem bár aki... de ameikel oobban el birsz beszélgetni aranyosabb és persze ha a füledet sem bántaj...(persze én hard tecnon- és hardcore-n élek kb 3 éve és elégé leszarom hogy amásik mit halgat és tiszteletben is tartom)...
2010. márc. 6. 22:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Dark csajok sokkal érzelmesebbek rock müfajba tartoznak,sokkal másabbak mint a techno zenét halgatók,ők inkább csak a mának élnek tipusúak,a dark csajok meg mindenben a végtelent keresik..
2010. ápr. 8. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!