Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt valakivel hasonló a társkereső oldalon, csak engem idegesít az ilyen? (bővebben lent)
kedves Viciantovega,és mi lenne ha igen, ha ennyire lúzer lennék hogy még barátkozni semlennék képes a való életben, akkor büszke lennél magadra hogy ilyen bunkó módon válaszolsz egy normálisan feltett kérdésre? biztos boldog vagy hogy bunkó módon oltogatsz le másokat, gratulálok a személyiségedhez.
képzeld vannak fiú haverjaim, és egyiknek sem hagyom hogy bókoljon és dicsérgessen meg növelje az egómat, mert nem bírom elviselni az ilyet. már látom a fejedben a következő kérdést hogy "ezt miért nem velük beszélem meg" és a sértéseidet nem tudom sajnos előre.
és az a szar tök ingyenes, mert nem fizetnék azért amit a valóságban ingyen is megtehetek..egyrészt. másrészt szerintem meg egy klassz dolog hogy hatalmas távolságokra élő emberekkel is megismerkedhetsz mert mondjuk ők is szintén csak társaságot keresnek. pasik között is van ilyen. biztos ők is ego hajhászok.
a vélemény és a tanács között még mindig van egy kis különbség, szóval még mindig csak véleményt kértem és nem tanácsot.
Van aki nem fogja fel a "tényeket". Közöld vele érthetőbben, "figyu, én csak barátként tekintek rád és a büdös életben nem fogunk összejönni". Vagy megérti vagy agyilag zokni.
De miért is barátkozol olyannal, aki kicsit is idegesít?
Ez a te nagy hódolód valami olcsó puaregényen nevelkedett szerencsétlen azok alapján amit leírtál.
Jó eséllyel ő sem tudja mit akar tőled, csak meg akar dugni. Erre jó esélye is van ha már egyszer sikerült az arctalan tömegből közelebb férkőznie hozzád. Nyilván jól néz ki és azt mindannyian tudjuk, hogy a nőkre ez milyen hatással van.
Aki társkeresőn barátkozik, az:
-valójában kapcsolatot keres, csak önmagának is fél bevallani
-barátkozást mond, de reménykedik, hogy úgyis több lesz belőle
-szeretetéhes, és bárkire, aki kicsit is kedves vele, azonnal rázúdítja ezt
A férfi magatartása valóban riasztó, akkor is az lenne számomra, ha nem barátkozni akarnék, hanem társat keresnék, hiszen egyértelműen idealizál, nulla ismeretség után már mindenfélét belelát a kapcsolatba. De azért arra számíts, hogy társkeresőn ez a kategória van leginkább... miért, mit vártál? A többség vagy társat keres, vagy dugópartnert, a maradék meg bárkit, akire rázúdíthatja az érzéseit.
"most őszintén hány évesek vagytok hogy ennyire begyöpösödtetek?"
Jézusom! Nem tudom ki nem tud barátkozni a való életben :D. Még én vagyok begyöpösödve....
Ha már egy "társkereső" fejlesztői olyan "hülyék", hogy tesznek be barátkozási lehetőséget is az oldalra, akkor már hadd engedje meg magának az ember, aki csak egy kis társaságra vágyik, hogy ezt bejelölje és ne társat keressen egy ilyen oldalon. Nahát. Mondjuk én ilyen oldalt még nem láttam, melyiken van ilyen lehetőség? :-) Nekem is volt időszakom, amikor annyira el voltam havazva, hogy nem tudtam a személyes kapcsolataimat ápolni, csak neten volt időm, illetve mikor összeomlott egy gyerekkori baráti társaságom, jól jött, hogy ott az internet, ahol lettek is új barátaim közös érdeklődés révén. Szóval miért ne?
Nekem működik a férfin-nő barátság, nem mindenki ilyen, ez van.
Egyébként a kérdésben leírt viselkedés nekem akkor is taszító, ha társat keresek, nem szeretem, ha valaki így beleéli magát, ha élőben még nem is találkoztunk soha. Volt, akit nyíltan elutasítottam, aztán erősködött tovább, hogy így szerelmem, úgy szerelmem, letiltottam, másból nem értett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!