Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt valakivel hasonló a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt valakivel hasonló a társkereső oldalon, csak engem idegesít az ilyen? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
barátnőim odavoltak az egyik ilyen oldalért, valaki talált is párt magának így gondoltam én is regisztrálok. nem kapcsolatot keresek meg alkalmit csak barátkozni regisztráltam fel és ezt be is jelöltem. most van egy srác aki tök normális volt, és én az elején utaltam rá hogy én csak fent vagyok de nem célom a pártalálás. most találkozni akar, és ilyenekkel jön hogy egy egész napra tervez és mehetnénk úgy hogy másnap megyünk haza és megnézzük a naplementét, meg hogy elmehetnénk hétvégére a balatonra, hogy ő milyen jó hogy betoppant az életembe(mert volt egy olyan mondatom hogy szerintem minden akkor érkezik valaki életébe amikor annak eljön az ideje és megvan a helye..én a munkáról beszéltem és ezt megis írtam), és már csak az hiányzik hogy közelebb költözzünk stb....na engem az ilyen dumákkal el lehet üldözni. egyrészt ne tervezzen meg beszéljen ilyenekről mert még nem is találkoztunk, másrészt én nem érzem hogy bármit is akarnék tőle, vagyis többet mint barátság mondjuk...jobb lett volna azt mondani hogy ne találkozzunk. az ilyen dumák csak engem idegesítenek?
2015. júl. 25. 16:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
35%

De minek regisztrált egy társkeresőre, ha nem társat keresel? Mert az, hogy itt ezen az oldalon akadnak ilyen félreértések, az oké....

De bakker, meglepődsz, hogy egy társkeresőn valaki társat keres? Jézusom.

2015. júl. 25. 16:19
 2/17 anonim ***** válasza:
13%
Én pedig az ilyen nőket nem szeretem... Nagyon tudok örülni annak, ha végre találok olyan lányt, aki tetszik, de az érzelemmentes gondolkodástól agyfaszt kapok. Komolyan mondom a legtöbb nőben nincs semmi emberség, empátia, érzelem.
2015. júl. 25. 16:19
 3/17 A kérdező kommentje:
"jézusom" tudsz olvasni? az elején tisztáztam hogy nem keresek társat csak ismerkedem. aki társat keres és érti amit írok az ebből leszűri szerintem hogy akkor ebből nem lesz semmi, nem kell tervezni, mert nem társat keres a másik.
2015. júl. 25. 16:22
 4/17 A kérdező kommentje:
magyarul ti úgy gondoljátok hogy férfi és nő között nem létezhet barátság...szerintem meg de! senkit nem hitegettem. és anélkül hogy bárkit ismernél ne analizáld hogy az illető milyen ember...
2015. júl. 25. 16:24
 5/17 anonim ***** válasza:
23%

Sokáig úgy gondoltam, hogy van férfi és nő között barátság, de rá kellett jönnöm az utóbbi időben, hogy nincs. Legalábbis igazi barátság nincs.

Azt abszolút megértem, ha egy fórumon összefutsz valakivel, dumáltok és elvagy vele anélkül, hogy bármit is akarnál tőle. De hogy TÁRSKERESŐRE miért regisztrálsz, ha nem akarsz társat, az számomra akkor is érthetetlen. Ez olyan, mintha gruppen partyra mennék úgy, hogy nem akarok szexelni...

Ha barátkozás a célod, akkor ne társkeresőn próbálkozz, ez a titok.

2015. júl. 25. 16:26
 6/17 anonim ***** válasza:
19%

A hasonló gondolkodású emberek, köztük te is kérdező, teszik tönkre a társkereső oldalakat. Barátkozni nem ott kell (ennyire "lúzer" vagy, hogy a való életben a barátkozás se megy?), annak az lenne az értelme, hogy társat találj magadnak, már csak a nevében is benne van!

Kicsit fogyatékos, de sajnálom szegény srácot!

Persze, erről az oldalak üzemeltetői is tehetnek, eszükben sincs kiszűrni az ilyen elemeket, csak a pénz beszedésben jeleskednek.

2015. júl. 25. 16:28
 7/17 anonim ***** válasza:
14%
U.I.: ugye tipikus, jön a duma, én csak barátkozni járok fel, közben meg mindenki tudja miért vagy ott...., hogy növeld az egódat, aranyom....
2015. júl. 25. 16:29
 8/17 A kérdező kommentje:
nézd meg az összeset, és a "válaszd ki mit keresel" alatt magyarázd el nekem kérlek miért van ott olyan is hogy barátot, jó társaságot, vagy csevegést (nem kapcsolatot, nem ágyszomszédot, nem alkalmi kapcsolatot stb.) keresel. én szerintem semmi rosszat nem tettem azzal hogy beszélgettem másokkal barátkozás szempontjából...
2015. júl. 25. 16:32
 9/17 anonim ***** válasza:
5%

"magyarul ti úgy gondoljátok hogy férfi és nő között nem létezhet barátság...szerintem meg de! senkit nem hitegettem. és anélkül hogy bárkit ismernél ne analizáld hogy az illető milyen ember..."

Jól mutatja, azt a hatalmas sötétséget, mely a fejedben tombol. Ok, nem ismerünk, de akkor miért kéred ismeretlenek tanácsát?

2015. júl. 25. 16:32
 10/17 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem társat keresel, akkor minek regisztrálsz fel TÁRSKERESŐ oldalra?

Van millió meg egy közösségi oldal, ami nem a társkeresésről szól. Ott van a Failbook, a zsiwiw meg a rajvip, regisztrálj akkor azokon. A társkeresőt meg hagyd meg azoknak, akik társat akarnak találni.

2015. júl. 25. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!