Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » LÁNYOK! Mennyire lehet bókolni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Mennyire lehet bókolni nektek?

Figyelt kérdés
Valakit zavar ha sokat dícsérgetik....ti hogy vagytok ezzel?
2010. márc. 6. 11:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mit. Ha pl. azt mondja "jajj de szép a szemed" akkor nem zavar sőt jólesik. De ha azt mndja "de jó melleid vannak" meg szexuális utalásokat tesz akkor elküldöm a...

Meg hát az se mindegy hogy kiaz. Egy ismeretlen faszi vagy az egyik oszt.társam:)

2010. márc. 6. 11:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Engem azért nem zavar,mert világ életemben önbizalomhiányos voltam,ráadásul elég sokáig rút kiskacsa.Aztán kamaszként,középsuliban kikupálódtam.

Szeretem a bókot,de az átlátszó dumát nem.Ha érezni,hogy szexre megy ki a játék,az azért taszító számomra.Meg ha olyat mondanak,ami nyilvánvalóan nem igaz,és csak nyalizásnak szánják.Egy bóknak legyen valóságalapja.

2010. márc. 6. 11:07
 3/11 anonim ***** válasza:

A párom bókolhatna nekem egész nap, azt valahogy elviselném:)

Hogyha más srác dicsér folyamatosan, az szerintem már nyomulás... szóval idegesítő.

2010. márc. 6. 11:08
 4/11 A kérdező kommentje:
Hát pl hogy nagyon szép szemeid vannak meg ilyenekre gondoltam:D
2010. márc. 6. 11:58
 5/11 anonim ***** válasza:
64%
bókoljobn az akinek 3 anyja van 5 apával:) értelme nincs sok:P max ha meg akarod fektetni:P
2010. márc. 6. 11:59
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
11:59 látom neked sem volt még kapcsolatod szerelemből... Am én sem szeretem ha agyondicsérgetnek de azért néha elviselem :D
2010. márc. 6. 12:26
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Jól jegyezd meg: a jó bók őszínte, és váratlanul érkezik!!! Hidd el, jól fog esni neki :))
2010. márc. 6. 12:26
 8/11 anonim ***** válasza:
11:59 te 1 majom vagy...XDsztem nem zavarja őket csak akkor ha 18-as a szöveg=)
2010. márc. 6. 12:34
 9/11 anonim ***** válasza:

11:59 vagyok. 12:26 rosszul látod....:)

tudom h mikor kell és mit kell mondani:) csak okosan és volt amikor énis de mindig nem kell:)

2010. márc. 6. 12:39
 10/11 anonim ***** válasza:
Én néha szeretem ha bókolnak nekem, de egy idő után ha sokat bókolnak akkor elkezdek nevetni mert viccesnek találom azt a sok bókot:S Ezt nem tudom miért van:S
2010. márc. 6. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!