Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Mennyire lehet bókolni nektek?
Attól függ mit. Ha pl. azt mondja "jajj de szép a szemed" akkor nem zavar sőt jólesik. De ha azt mndja "de jó melleid vannak" meg szexuális utalásokat tesz akkor elküldöm a...
Meg hát az se mindegy hogy kiaz. Egy ismeretlen faszi vagy az egyik oszt.társam:)
Engem azért nem zavar,mert világ életemben önbizalomhiányos voltam,ráadásul elég sokáig rút kiskacsa.Aztán kamaszként,középsuliban kikupálódtam.
Szeretem a bókot,de az átlátszó dumát nem.Ha érezni,hogy szexre megy ki a játék,az azért taszító számomra.Meg ha olyat mondanak,ami nyilvánvalóan nem igaz,és csak nyalizásnak szánják.Egy bóknak legyen valóságalapja.
A párom bókolhatna nekem egész nap, azt valahogy elviselném:)
Hogyha más srác dicsér folyamatosan, az szerintem már nyomulás... szóval idegesítő.
11:59 vagyok. 12:26 rosszul látod....:)
tudom h mikor kell és mit kell mondani:) csak okosan és volt amikor énis de mindig nem kell:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!