Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok ilyen lánnyal?
Ez kb a ki a fenét érdekel kategória.
Engem baromira nem zavarna, ha a lányban roma vér csörgedezik, de az élete rendezett, iskola, család, munka rendben.
Sokkal jobban zavarna ha szőke, fehér bőrű ária kislány lenne, óbégató fociszurkoló rokonokkal, 8 általánossal, meg egy otthonnak nevezett disznóóllal.
Egy normális embert nem az érdekli, hogy honnan jössz, hanem, hogy ki vagy (napi Coellho bomba eldurrantva). A barna szem, a kicsit barnább bőr meg inkább egzotikussá tesz egy lányt. A legnagyobb gond a saját önbecsüléseddel van, a rasszistákkal meg nem kell törődni, nem akarsz te olyan sráccal járni, akinek ez probléma.
Én fehér bőrű vagyok de nagyon szeretném hogy ha sötétebb lennék, sajnos ez sem fog megvalósulni :(
El kell tudni fogadni magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!