Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám randira hívni?
Nagyon amatőrnek tűnhetek, sajnálom, az az igazság hogy nem rég lett vége egy 6 éves kapcsolatom, ami 14 éves korom óta tartott. Soha nem hívtam senkit randizni, volt barátnőmmel már az első időkben is kedveltük egymást, nem kellett sehova hívni, magától alakult. Viszont több féléve hogy vége lett, és lassan úgy érzem hogy véget kell vetnem az önsajnálatnak meg az alkoholizálásnak, és tovább kell lépnem.
Megismertem egy aranyos lányt, a munkahelyén, nem beszélgettem vele sokat, de bejön, és szeretném elhívni valahova. Hogy kezdjek neki? Gondolom munkahelyén mindenki előtt nem kellene. Várjam meg munka után? Esetleg keressem meg facebookon és kérjek tőle egy személyes találkozót ahol elhívom? Fél éve egyébként ő az első lány, akire nőként is tekintek.
Azért mérem félévekben, mert az utóbbi fél év kb minden napján csont részeg volt. Megviselt, van ilyen. :/
Egyszerűen megírni hogy tetszik azért nem akarom mert az kissé gyáva nem? Mármint ha interneten üzenek és nem a szemébe mondom.
személyesen hívd meg, esetleg telefonon. a második valamennyire tekinthető személyesnek.
nem kell mindenki előtt. nem tudom milyen munkahely, de biztos van amikor kettesben lenni/pár ember van körülöttetek. akkor elmondod, hogy szimpatikusnak találod és volna-e kedve veled meginni valamit mondjuk pénteken. (anno valaki mondta, hogy az időpontot fixáld de másra csak tegyél majd akkor ajánlatot, mert ezzel azt az érzést kelted benne, hogy ő választ, ám mégsem)
sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!