Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, pár hideg sör a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, pár hideg sör a belvárosban?

Figyelt kérdés

Lányok, olyan meleg van, hogy azt már egy pár hideg sör nélkül egyszerűen nem lehet elviselni. Egy jó sör mellé pedig már csak kellemes társaság kell, például egy kellemes hölgy társasága:) Egy ideje nem volt bnőm, és nem is kerestem, mert dolgoztam, elfoglalt voltam éjjal-nappal, nem értem rá, külföldön voltam stb. Most valamennyire felszabadult az életidőm, és megmondom őszintén mihamarabb nekiindulok a belvárosnak, boldogítani a szebbik a nemet.:)

De csak este/éjszaka, mert nappal olyan meleg van, hogy még ismerkedni sem lehet normálisan, maximum a gyk-n egy hűvös szobából mint pl most :).

Szóval hölgyeim, ha jól akarjátok érezni magatokat és igényes, intelligens, kreatív, gáláns és nem utolsósorban szerény férfitársaságra vágytok, egész nyugotan jelezzétek, a legrosszabb ami történhet, hogy megiszunk pár jó sört, a legjobb pedig, hm, itt legyen határ a csillagos ég!:)

2015. júl. 20. 17:58
 1/2 anonim ***** válasza:
35%
2015. júl. 20. 18:30
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
#1 Bier Pride 2015
2015. júl. 20. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!