Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Pesten belvárosban milyen elsőrandis helyeket kedvelnétek?
Figyelt kérdés
Eddig ezen a dolgon nem gondolkodtam túl sokat, "valahova elmentünk" ahol viszonylag normálisan lehetett társalogni. Most nincs bnőm és a következő hölgyet, már különlegesebb helyre szeretném vinni. Különsebb oka ennek nincs, csak fő a változatosság és a kreativitás!:)2015. júl. 20. 16:35
1/4 anonim válasza:
Az Il Bacio di Stile. (Gattyán luxusáruháza.) Ha veszel neki valamit ott, talán lesz is esélyed.
Poén volt(?)
2/4 anonim válasza:
Van egy rakás aranyos, hangulatos kávézó errefelé, első randira tökéletesen megfelel egy ilyen hely, valami olyan ahol ki lehet ülni az utcára. Egy kávé / limonádé és valami süti mellett tök jól el lehet beszélgetni. Ennél különlegesebb nem kell elsőre szerintem.
3/4 anonim válasza:
Nem vagyok otthon abban, hogy mi merre található Budapesten, de helyeket ismerek: Szent István Bazilika (kilátó-fel tudtok menni a tetejére), Városliget, Citadella, Feneketlen-tó, Kopaszi gát.
De szerintem egy egyszerű fagyizás, sütizés stb. is jó.
4/4 anonim válasza:
"fagyizás, sütizés"
Cöhh... sörözés!
Vidd el a Ráday utcába, az nyáron full hangulatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!