Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ne csináljak belőle ügyet? 22L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ne csináljak belőle ügyet? 22L

Figyelt kérdés

Kb. 2 hete megismertem egy srácot. Nagyon jókat dumáltunk, szinte mindenről.

Úgy köszönt el, hogy: 'holnap kereslek', de már 4. napja nem írt, se semmi.

Jó, persze, akár ma is simán írhat még, meg ugye csak ismerkedünk, de akkor is fura, mert ha én mondok valamit, igyekszem betartani. Eddig ő is így volt ezzel, csak 1 napig nem beszéltünk.

Nem vagyok rinyálós, csak furának tartom, hisz minden rendben, sőt, nagyon is megértjük egymást. De akkor miért nem ír vagy valami?

2015. júl. 20. 11:47
 1/10 anonim ***** válasza:

1. annyira gyáva, hogy így koptat le

2. játszmázik, hogy hiányozzon neked

Nekem egyik sem szimpatikus, és nem nagy ügyet csinálnék belőle, simán csak nem érnék rá, ha legközelebb keresne. Nem bírom az ilyen embereket.

2015. júl. 20. 11:48
 2/10 TallandThin Boy ***** válasza:
Több oka is lehet, szóval felesleges találgatni. A lányeg, hogy tereld el a figyelmed. Ha akar majd keres.
2015. júl. 20. 11:49
 3/10 A kérdező kommentje:
Értelek benneteket. Persze, a hétvégém elég sűrű volt, meg a mai napom is az lesz. Szóval nem unaykozom, sőt. Nem az, hogy én most ezen kattogok, csak fura. Ez a 2 hét még semmi, tisztában vagyok vele.
2015. júl. 20. 11:52
 4/10 anonim ***** válasza:

lehet, hogy a hétvégi program sűrű volt...de azért megemlítheted neki...

22F

2015. júl. 20. 12:00
 5/10 anonim ***** válasza:
lehet, h az a nagyon jókat dumáltunk neki halál unalmas volt, és egyébként mit mondjon ebben az esetben? bántson meg rendesen, az jobb lenne?
2015. júl. 20. 12:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem egy hónapja meghalt az alaplapom, és egy hétig nem tudtam emiatt netre jönni - csak hogy legyen olyan érv is, ami látatlanban nem feltételezi, hogy a srác simán bunkó.
2015. júl. 20. 12:50
 7/10 anonim ***** válasza:
Megvan neki a telefonszámod, vagy más elérhetőséged?
2015. júl. 20. 13:25
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem volt unalmas neki, nem erről van szó, sokszor hangsúlyozta, hogy élvezi a társaságomat.

Nem, neki nem romlott el semmije.

Csak neten beszélünk. Telefonon is neten. Viber/messenger.

2015. júl. 20. 13:44
 9/10 anonim ***** válasza:

én is mondtam többször is, h nem unalmas, de az volt. :(

remélem, h nálad nem ez van, de nem ismerlek, bár az is lehet, h melletted még sok csajnak nyomja a szépet, és nem marad rád ideje. azt hiszem, h minden rosszat leírtam, megyek máshova is meghozni a jókedvet. :D

2015. júl. 20. 14:21
 10/10 anonim válasza:
Csak játszik veled a kis gyökér. Felejtsd el azt a pávát.
2015. aug. 15. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!