Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Odamenjek hozzá beszélgetni?
Figyelt kérdés
Ugye most kezdődött el a suli és én 9edikes vagyok. Lány vagyok szal 14 éves. És az uj suliban láttam már egy szintén elsős srácot irtó jól néz ki nagyon bejön de mit csináljak? Mert mindig bámul és állandóan a szemembe néz és ez olyan jó de ezt direkt csinálja vagy tetszem neki? Odamenjek hozzá h helló stb?2008. szept. 4. 14:07
1/6 anonim válasza:
Persze, menj oda és kezdeményezz beszélgetést. Tuti tetszel neki!
2/6 anonim válasza:
Szerintem tetszel neki, különben rád se nézne. Nyugodtan menj oda hozzá, kérdezősködj, hogy milyen szakos, honnan jött, milyennek látja a suli, osztálytársakat, kik tanítják (biztos van közös tanárotok). Meg fogjátok találni a közös témát :-)
3/6 A kérdező kommentje:
Öhhm még egy gond van:S
hogy a szünetek a suliba max 10 percesek és mire elérünk az osztályhoz 5 perc elmegy utána meg szal nah. egszóval kevés idő lenne rá h beszélgessünk max 2 perc.. meg mivel nem 1 osztályban vagyunk ezért igy nemmindig látom de ha látom akk ő is engem:)
2008. szept. 4. 14:44
4/6 A kérdező kommentje:
meg még annyi h mindeketten rockerek vagyunk és abba a suliba nincsenek szinte rockerek? lehet hogy engem nézett ki??mert énis azthalgatom amit ő(pulcsija alapján látom)
2008. szept. 4. 14:47
5/6 anonim válasza:
Erre h rövidek a szünetek, 1 megoldás maradt, én is vszínű ezt fogom alkalmazni: menj oda, pár szót beszélgessetek, és kérdezdd meg hogy köv szünetbe is találkozhatnánk, vagy kijösz köv szünetbe? sztem ez a legjobb megoldás.
6/6 anonim válasza:
sztem is jó az előző válasz és esetleg kérdezd meg hogy mit csinál délután nincse kedve veled lenii ijenek erre elég 2 perc:) sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!