Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A mai csajoknak/nőknek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai csajoknak/nőknek, milyen srácok/pasik jönnek be?

Figyelt kérdés
2015. júl. 19. 01:11
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/112 anonim ***** válasza:
65%

Álljak neki én is cikkeket belinkelgetni? :DD Mert ez aztán tényleg annyira hiteles, sokkal hitelesebb egy neten összefirkantott odaböfögés, mint pl az hogy más SZEMÉLYESEN és közvetlen ismer a fent említett dolgok alól kivételeket?

Ja oké rendben, nincs több kérdésem. :D

Ezzel aztán marhára sikerült alátámasztanod a tapasztalatodat.

Javaslom eredj ki az utcára és nézz szét kicsit, mert legnagyobb meglepetésemre én rengeteg boldog párt látok, és ismerek (tudom HAZUDOK, hisz nő vagyok), köztük olyat is, ahol alacsony, "csúnya", nem pénzes, nem kigyúrt, nem bunkó a szóban forgó srác. De hát ez biztos nem is igaz, megint csak hazudok, egy notórius hazudozó vagyok, a francba :D

Ja és javaslom lapozz vissza pár oldalt és nézd csak meg szépen ki kezdte a kötözködést és ki volt az, akihez ISMÉTELTEN a kutya nem szólt, mégis bele kellett pofáznia a dolgokba.

2015. júl. 22. 23:30
 102/112 anonim ***** válasza:
35%

"neked nem szúrja ki a szemed hogy a férfiakra FUKART írtak a nőkre meg SPÓROLÓST? :D"

Kicsit gyanús, hogy csak a neked tetsző részeket emelted ki :D Szelektív olvasás, imádnivaló :)))

"Álljak neki én is cikkeket belinkelgetni"

Igen, légyszíves.

De lehetőleg NE Zsindexet. Ott az sem igaz, amit kérdeznek. Bármi más jöhet, külföldi is!

" sokkal hitelesebb egy neten összefirkantott odaböfögés, mint pl az hogy más SZEMÉLYESEN és közvetlen ismer a fent említett dolgok alól kivételeket?"

Ismered azt a mondást, hogy több szem többet lát? Nem az volt eddig se a kérdés, vannak-e kivételek, hanem hogy HÁNYAN vannak, és mekkorák az arányok.

"Javaslom eredj ki az utcára és nézz szét kicsit, mert legnagyobb meglepetésemre én rengeteg boldog párt látok"

Rendben, én is látok sokat. Most már csak azt magyarázd el nekem, ismered-e őket hogy tudd, mi is hozta össze őket?

Nem azt állítottam hogy hazudsz, már megint kezdesz a nevemben beszélni (nem mintha nem volna rendszeres). Azt mondtam, hogy állítasz valamit, és nem tudod alátámasztani, erre írtam a véleményes példát. Aki hazudik, az tudja az igazat és mégis mást mond. Nagy fogalomzavarban vagy, kedves #101. Azt is írtam, hogy azóta nem tudlak komolyan venni hogy ellentmondtál saját magadnak. Egy hivatalos tárgyalások az ilyen azonnali bukta, jobb ha tőlem tudod :)

"Ja és javaslom lapozz vissza pár oldalt és nézd csak meg szépen ki kezdte a kötözködést és ki volt az, akihez ISMÉTELTEN a kutya nem szólt, mégis bele kellett pofáznia a dolgokba."

Hogy is volt az a mondat a személyeskedéssel? Visszaolvastam, csak a te kedvedért, de hát neked már csak ilyen szelektív a memóriád ezekszerint :)

Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna...

2015. júl. 22. 23:41
 103/112 anonim ***** válasza:
49%
mi mást emeljek ki? szerinted az a nem normális hogy a nők nem akarnak egy munkanélküli pasit eltartani? majd ha a nők is ugyanazért a munkáért ugyanannyi pénzt kapnak mint a férfiak akkor nekik se fog gondot okozni +1 embert a nyakukba venni. gondolkozz már, könyörgöm... (+nem tudni a megkérdezett nők mennyire voltak hívei a 'hagyományos' családmodellnek, ahol is ugye a férfi a FŐ családfenntartó... na ezekbe ne menjünk bele inkább, te már most is el vagy veszve szóval felesleges)
2015. júl. 22. 23:49
 104/112 anonim ***** válasza:
68%

"ismered-e őket hogy tudd, mi is hozta össze őket"

IGEN, van olyan akiket ismerek és tudom mi hozta őket össze, nyilván van olyan, akiket nem ismerek, csak nem értem miért kell mindenben a rosszat meglátni. Te már a boldog párok láttán is csak azon tudsz morfondírozni, hogy na vajon ez a nő miért van ezzel az alacsony csávóval?! Tán mert pénzes vagy mert izmos? Őszintén sajnállak.

"Nem azt állítottam hogy hazudsz"

:DDDDDDDDDDD Ja végülis tényleg nem, csak folyamatosan erre célozgatsz, na sebaj.

Rendben, te meg lehetőleg ne velvetet, mert nekem az nem szimpatikus :D Hagyjuk már, úgyis a személyes tapasztalatomnak és a szememnek fogok hinni, nem holmi idióta cikkeknek, melynek a megalkotója is nagy valószínűséggel egy hozzád hasonló keserű pasi. Ha nem haragszol meg nem állok neki éjjel negyed1kor cikkeket előhalászni, csak azért hogy meggyőzzek egy olyan embert, akinek mondhatsz bármit, ÚGYSEM HISZI EL és úgy is beleköt. Épp elég ha én és még rajtam kívül jó páron tudjuk az igazat, hogy te nem hisze el, hát letojom. :) Nekem ettől semmivel nem lesz rosszabb.

Mivel mondtam ellent saját magamnak, mond már el mesterkém..

"Hogy is volt az a mondat a személyeskedéssel?"

Hogy hogyan volt? Nos úgy, hogy RÁMKENTÉL egy olyan hsz-t, amit nem én írtam és azzal magyaráztad, hogy én személyeskedtem. Így volt. :) Rossz szót nem szóltam hozzád, de te a normális kommentemre már így indítottál: " gond ott kezdődött, hogy elkezdtél személyeskedni, meg ténytagadni." És akkor nekem szelektív a memóriám? Vicces vagy :D

2015. júl. 23. 00:17
 105/112 anonim ***** válasza:
89%

"szerinted az a nem normális hogy a nők nem akarnak egy munkanélküli pasit eltartani?"

Félreértettél, nem ezt mondtam. Az a nem normális, ha egy nő csak azért jön össze a pasival, mert sok a pénze, és tudja nyakló nélkül költeni. Vagy ha a pasi munkanélküli lesz, és erre ő is elhagyja. Ne tudd meg, hány alkalom volt, amikor a nő finoman puhatolózva próbálta megtudni, mennyi "fölösleges" pénzem van (ezek voltak az ő szavai).

A családfenntartás megint más. Hol vagyok én még attól, még az is kérdéses egyáltalán, akarom-e. Nyilván valahogy föl kell nevelni az aprótalpút, de aki már a kapcsolat elején is ezzel magyarázza a túlzott érdeklődését az anyagiak iránt ,az több mint gyanús (érted, honann tudhadná 1 hónap ismeretség után, hogy ő lesz a férje?)

"IGEN, van olyan akiket ismerek és tudom mi hozta őket össze, nyilván van olyan, akiket nem ismerek, csak nem értem miért kell mindenben a rosszat meglátni. Te már a boldog párok láttán is csak azon tudsz morfondírozni, hogy na vajon ez a nő miért van ezzel az alacsony csávóval?!"

Őszintén? Igen, fel szokott merülni bennem ez a kérdés. Különösen a tavaly nyári eset óta, amikor a nagyérdemű előtt a pasas magából kikelve ordított élete szerelmére, hogy "Fogd be a pofádat, te szemét!". Csak másfél száz ember a tanúm rá, de most nem ez a lényeg. Én nem láthatok bele a párok magánéletébe, de ugyanúgy te sem, ezért te sem tudhatod, hogy érdekből vannak-e együtt, vagy szerelemből.

"Hagyjuk már, úgyis a személyes tapasztalatomnak és a szememnek fogok hinni, nem holmi idióta cikkeknek, melynek a megalkotója is nagy valószínűséggel egy hozzád hasonló keserű pasi."

Akkor ezt lefordítom, ha nem baj:

"Magamnak sokkal jobban hiszek, mert a cikkek és a felmérések hazudnak, és mindenki hazudik aki nem velem ért egyet"

Ne zavarjon hogy direkt ezért linkeltem női oldalt, ahol 99%-ban nők a szerzők, mert előre éreztem hogy elő fogsz hozakodni azzal hogy amit pasi ír rólatok, az hazugság. Végülis persze hogy hazugság, elvégre nem ők csajoznak ugye, hanem ti :D Lefogadom, ha egy pasikat ócsároló cikket linkelnék be, bőszen bólogatnál rá hogy minden szava igaz...

Minden szentnek maga felé hajlik a keze ugye ;)

"Ha nem haragszol meg nem állok neki éjjel negyed1kor cikkeket előhalászni, csak azért hogy meggyőzzek egy olyan embert, akinek mondhatsz bármit, ÚGYSEM HISZI EL és úgy is beleköt"

Nem szükséges most azonnal. És lehetőleg olyan cikket, ami valamivel alá is támasztja a veretes mondatait (ezért zártam ki a Zsindexet, mert amit ott olvasol, 90%-ban kitaláció, 10%-ban más weboldalról összelopkodott gányolmány). Érdekes, én még női oldalon is tudok lelni olyan cikket, ami relative igazat ír, kíváncsi vagyok, neked ez fordítva vajon menne-e. Ha nemtetszik a velvet, cotcoton, donnán és nlcafén is keresgélhetek :)

Abba lehet belekötni, ami nem áll meg szilárdan, és mégis tényként kezelik. Emlékszel a 2012-es világvégére? Ettől volt hangos az internet, hogy a maják megjósolták hogy a reptoidok, krixkraxiak, lumbulábiak meg a guargumik hatalmas flottával leinváziózzák a Földet, jaj végünk van, fusson mindenki szerte-szana, ehhez képest 2015 van már, és szabadok vagyunk mint a madár. Igen, szóval nem árt a cikkeket csipetnyi kétkedéssel kezelni.

"Mivel mondtam ellent saját magamnak, mond már el mesterkém."

Visszakeresem, ha akarod, ezen ne múljon :)

"Hogy hogyan volt? Nos úgy, hogy RÁMKENTÉL egy olyan hsz-t, amit nem én írtam és azzal magyaráztad, hogy én személyeskedtem."

Lássuk be, mivel a százalékotok, stílusotok és az írásmódotok is eléggé egybevág, volt némi okom erre gondolni. Emlékszel a kacsás példára? :)

2015. júl. 23. 00:43
 106/112 anonim ***** válasza:
22%

"Én nem láthatok bele a párok magánéletébe, de ugyanúgy te sem, ezért te sem tudhatod, hogy érdekből vannak-e együtt, vagy szerelemből."

Megint kezded. Hogy lehet leélni egy teljes életet így, hogy mindenben a hibát keresi az ember, hogy mindent megkérdőjelez, hogy még azt sem akarja elhinni kb, amit ő maga lát.

Igen kicseszettül valószínű, hogy az jó tizen-huszonpár, akikről most beszélek mind-mind érdekből vannak együtt, végülis nem baj, hogy egy baráti társaság vagyunk és a "szemünk előtt" jöttek össze és a szemünk előtt zajlottak az események. Hogy minden nap, de minimum minden héten 2-3x találkozunk és látni rajtuk, hogy majd kicsattannak a boldogságtól még az évek múlásával is. De hát nyilván érdek az egész.

Az, hogy te ennyire betegesen szkeptikus vagy, az már legyen a magánügyed.

Eléd raknának egy vakító fehér lepedőt, te abban is kételkednél, hogy tuti nem fekete? Sőt meg is győznéd magadat is, meg próbálnád a többieket is meggyőzni arról, hogy már pedig ez fekete.

"Magamnak sokkal jobban hiszek, mert a cikkek és a felmérések hazudnak, és mindenki hazudik aki nem velem ért egyet"

Ezt magadról írtad? Mert egy az egyben rád illik :D

A TAPASZTALATAIMNAK hiszek jobban, mr észlény, tudod amikről te is kőkeményen prédikálsz. Te is írtad már, hogy a saját szemednek jobban hiszel. Hát én is. Vagy mi van, nekem azt már nem is lehet, mert az is gond? Te vádaskodsz itt, amikor elmondom mik az én tapasztalataim és elmondom, hogy vannak is ilyen barátnőim, hogy jajj persze, milyen érdekes, hogy csak neten léteznek na meg jössz a megszokott Kúglofembereddel. Kicsit gondold át szerintem mit vágsz a másik fejéhez.

Te amúgy most komolyan azzal, hogy belinkeltél ide 2 cikket, már úgy érzed be is bizonyítottad azokat a baromságokat, amiket írtál? Miszerint a nők 80%-a selejtes (sőt több) és 10-ből 8 nő felszínes és pénzéhes stb. Hát elárulom neked, hogy nem.

"Lássuk be, mivel a százalékotok, stílusotok és az írásmódotok is eléggé egybevág, volt némi okom erre gondolni. Emlékszel a kacsás példára? :)"

Jajj persze, hogy emlékszem, de újabb nagy baromságot hordtál össze, és szíves örömest be is bizonyítom.

Nos. 63%-on vagyok. Menj szépen vissza a 2.oldalra, 16-os válasz lesz az, és nézd meg hány százalékon van a válasz, amiről meg vagy győződve, hogy én írtam. Várj, hadd áruljam el, 65 %-on van!! Azta, de meglepő...Ha az én kommentem lenne, akkor 63%-on lenne. Mondtam, hogy nem én írtam, de hát miért is vártam el egy magadfajta szkeptikus embertől, hogy ezt elhiggye.

2015. júl. 23. 01:01
 107/112 anonim ***** válasza:
22%
Ja, csak hogy a te csúcs szuper, mindent megdöntő cikkedből idézzek: "Egészen pontosan 83% válaszolta azt, hogy számára anyagi téren inkább az egyenlőség a legfontosabb"
2015. júl. 23. 01:05
 108/112 anonim ***** válasza:
68%

"Megint kezded. Hogy lehet leélni egy teljes életet így, hogy mindenben a hibát keresi az ember, hogy mindent megkérdőjelez, hogy még azt sem akarja elhinni kb, amit ő maga lát."

Ha emlékszel még rá, többnyire azt hiszem el amit magam látok/tapasztalok. Nem mellesleg X számú csalódás után szerintem te se lennél annyira magabiztos, hogy csak úgy első szóra bármit elhiszel, mert el akarod hinni :) igazam van?

Nem a baráti társaságodról beszélek, hanem azokról akiket se te, se én nem ismerünk. Róluk kerek perec kijelenteni, hogy nem érdekből vannak együtt,azért elég merész dolog...

A szkepticizmus egészséges hozzáállás, a lepedős példád nem ide való, mert nem ténytagadtam soha. Az másvalakiknek a szokása...

"Ezt magadról írtad? Mert egy az egyben rád illik"

Kicsit rövid a memóriád. Ha jól emlékszem, ez a mondat tőled származott:

"Hagyjuk már, úgyis a személyes tapasztalatomnak és a szememnek fogok hinni, nem holmi idióta cikkeknek, melynek a megalkotója is nagy valószínűséggel egy hozzád hasonló keserű pasi"

Akkor mi ez az ujjalmutogatás most? :D

"A TAPASZTALATAIMNAK hiszek jobban, mr észlény, tudod amikről te is kőkeményen prédikálsz. Te is írtad már, hogy a saját szemednek jobban hiszel..."

Remek, ezt már meg is beszéltük, mert én is a tapasztalataimnak hiszek, illetőleg olyanok tapasztaltainak akiket életemben nem láttam, nem is ismerem őket, de ugyanazt tapasztalom, mint ők. Női oldalakat meg pont azért olvasgatok, hogy lássam, az ellentáborban mi újság, és ezek alapján rakom össze a TÉNYt, elvégre általánosítok vagy mifene, és ahhoz, amint a nevében az bennefoglaltatik, általános felfogás szükségeltetik. Tudsz követni? Akkor jó. Nem ismerem a baráti körödet, valahol bizonyára neked is igazad van, de ezt általánosan elfogadott tényként akkor sem adhatod elő. Ők nincsenek benne a 80%-ban, azért 80 a 80, nem 100. A Kuglófemberrel (és nem Kúglofemberrel) való példálózásba belekötni eléggé gyengus érv volt, írhattam volna a Kiskunbüdösfütykösi Repülőnyelvet, vagy a Szibériai Decembert is, nem ez volt a lényeg a dologban.

És 2 cikk még mindig több mint 0 cikk. Amúgymeg ha úgyse adsz nekik hitelt, nem mindegy?

"Mondtam, hogy nem én írtam, de hát miért is vártam el egy magadfajta szkeptikus embertől, hogy ezt elhiggye."

Igen, most már látom. Na, ezt nevezik bizonyításnak :) Ugye hogy nem volt nehéz...

Hát tévedtem, elismerem. Kíváncsi vagyok, te mikor fogod majd azt,amiben te.

2015. júl. 23. 01:25
 109/112 anonim ***** válasza:
24%

"Nem mellesleg X számú csalódás után szerintem te se lennél annyira magabiztos, hogy csak úgy első szóra bármit elhiszel, mert el akarod hinni :) igazam van?"

Igen, igazad van, én sem hiszek el bármit csak úgy első szóra, és akár hiszed, akár nem, nekem is volt ám jó néhány csalódásom. És nem is akármilyenek, ezek közül kiemelném azt, amikor tetszett egy srác, akivel mindennap suli után találkoztunk és miután már egyre többet éreztem iránta és megcsókolt, utána derült ki egy véletlen folytán, hogy a legjobb (!!) barátnőmmel is kavart, kedden vele smárolt, szerdán velem. Szóval párhuzamosan hülyített mindkettőnket, rettentő féreg módon. Ez iszonyúan fájt. De nem kevésbé fájt, mikor egy srác hülyére vett, "beetetett", hogy tényleg szeret, kihasználta hogy tudta, hogy tetszik nekem, szépen elhitette, azt amit kellett, majd folyamatosan hülyének nézett és átvert, nem mellesleg kiderült, hogy csak és kizárólag szexre ment. Ja és az sem esett túlzottan jól, mikor az eddigi legnagyobb szerelmem, akivel megromlott a dolog így hát szakítottam vele, le f*aszcibáló r*ibancozott. És akkor ez még csak 1-2 eset a sok közül. Szóval csalódással nekem is tele a hócipőm, ámde veled ellentétben én mégsem mondogatom, hogy a pasik 80%-a selejtes és mind csak kihasználják a nőket, pedig nekem i van mire alapozni.

Nyilván nem nehéz egy olyan dolgot bebizonyítani, amire maga a bizonyíték itt van és neked is meg tudom mutatni.

Be tudnám én bizonyítani neked azt is, hogy létezik kivétel, amit elég nehezen akarsz elhinni/elfogadni, ha megismernéd személyesen 1-2 barátnőmet vagy akár engem. Na de mindegy, ez jó eséllyel úgy sem fog bekövetkezni, kivéve valami véletlen folytán, de akkor meg nyilván nem fogjuk tudni a másikról, hogy na igen ő az a gyakoriról, akivel hajnalokig "szócsatáztam" :D

2015. júl. 23. 02:07
 110/112 anonim ***** válasza:
75%

Na látod, minden csalódás után csökken a sikerélmény. Most egy olyan pasi, aki a mai normák szerint eleve vesztes pozícióból indul, mégis mire számíthat sok csalódás után? Még többre. Ezt egyébként a Kérdezők mindig ki is emelik a fejlécben. Nyilván nem az az első, hogy ide jönnek panaszkodni, sőt, konkrétan ide utoljára jönnek, amikor már minden más lehetőséget kimerítettek. Ebben meg nem találok semmi kivetnivalót.

Régen, amikor még nem volt GYK,akkor a Bravó magazinba meg a Popcorn-ba írtak, sőt, mái napig is. Mondjuk ők még tizenévesek voltak,előttük állt az élet, 29 évesen viszont, ha eddig nemigen volt pozitív tapasztalat, nagy valószínűséggel nem is lesz, mert hát öregszik az ember.

Hogy a pasik hány százaléka olyan, amilyet leírtál a válaszodban nekem, mármint aki menetrendszerűen ezt csinálja a lányokkal, esetleg még durvábbakat, nehéz megmondani. Az ilyen pasasok nyilván fürödnek a nőkben, kis túlzással, azért tehetik ezt meg, mert nagy a választék. Ha egyik-másik búcsút int, még mindig marad miből válogatni. Ez speciel tényleg így van (ugyanezt nőben is meg lehet figyelni,de most nem ez a kérdés), ha valamiből túl sok van, elértéktelenedik, ez ugyanúgy igaz a párkapcsolatra is, mint a gyémántra, rubinra, aranyra. Ha egy pasas olyan, hogy tényleg megkaphat rengeteg nőt, akkor nem fogja becsülni őket.

Meg kell nézni, a pasik hány százaléka az, aki a pénze, a külseje, a befolyása vagy bármi más módon tényleg ilyen sok nőre tehet szert, akár szimultán, akár zsinórban (a Soundon merevrészegre leitatott vagy búgatóporral meghintett party3,14csákat ne vegyük ide, mert azt nem a saját akaratából teszi). Ezek nyilván mind sikeres pasik, mindegy mi miatt, tehát átlagon felüliek. Ha azt mondjuk, 50%, akkor minden második pasi ilyen, és ennél azért kevesebben vannak. Most a hasamra csapok és 30%-ot mondok. Ha ez a 30% megkaphatja azt a 80%-ot akik az ilyen pasikra vevőek, akkor iszonyú sok szingli pasas és iszonyú kevés szingli csaj marad.

Nincsen elég adatom arról hogy egy teljes mértékben valós kimutatást készítsek erről, na meg az érintettek úgyis letagadnák, ezért csak saccolok, de ez még akkor is nagyon nagyon sok...

Én nagyon szívesen venném ha megismerném pár barátnődet, vagy esetleg téged, kifejezetten örülnék annak, ha rácáfolna valaki erre a mostani helyzetre, legalább lenne ellentapasztalatom is. Hogy bekövetkezik-e vagy sem, ez többnyire nem rajtam múlik, én eddig is nyitott voltam arra hogy "normális" lányt ismerjek meg, szóval a szándék megvan, a másik fél részéről szokott hibázni a dolog (szerintem jópáran tényleg csak képmutattak). És az úgy tényleg kerek lenne, mert akkor tudnék arra alapozni amit te írtál, hogy ez tényleg így és így van.

Na meg, így legalább kiderül, hogy tényleg nem vagyok troll, és meggyőződéssel írom azt, amit, nem azért hogy bárkit is pukkasszak :)

2015. júl. 23. 02:25
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!