Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai csajoknak/nőknek, milyen srácok/pasik jönnek be?
ma 02:02
ha kő gazdag nem is vagyok,de legalább jóképű vagyok :) meg azért értelmes is de tudom ha valaki rendes és még értelmes is az nem kell a nőknek mert unalmas :)
ma 03:52
Hát én vékony vagyok vagyok, világosbarnás rövid haj bár van már benne egy két ősz hajszál pedig öreg sem vagyok egyenes is a hajszálam ha úgy nézzük nem göndörödöm :D
ma 10:17
Hát nekem szép arcom van abból gondolom többen mondták már nők,na és a másik cuki is vagyok innen veszett fejsze :D
Gyanítom én mar nem az a korosztály vagy aki miatt kérdezted (mert ez a banda 17eves szinten van) de leirom nekem mi jon be:
Legyen NALAM magasabb
Sotet haj sotet szem jobban tetszik mint a vilagos, de ha megismerem ez lényegtelen
Testalkatra az tetszik ha kicsit izmos (foleg vall mell kar) de ha kicsit "chubby" az se baj:) (direkt ezt írom mert haazt irnam duci mar disznokra gondolnatok)
Jobban tetszik ha barna a bőre (nem azert mert olyan származású hanem egyszerűen lebarnult)
Az arc nem fontos, ha nem kifejezetten helyes de a tobbi rendben van akkor oke
Pici szakáll meg a borosta is tetszik
Haj mindegy csak ne érjen a vallanal tovabb
21/L
# 26
Amit írsz, szerintem épp annyira igaz, mintha én azt mondanám, hogy minden mai pasinak az ilyen lányok jönnek be:
és ha egy ilyen csaj rájuk csücsörít, akkor máris loholnak utána, és még hozzáfűzném azt is, hogy "ez a legértelmesebb srácokra is ugyanúgy igaz, ők is ösztönlények".
Én úgy gondolom, hogy nekem nem lenne igazam, ha ilyet kijelentenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!