Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen háziállata ne legyen leendő párotoknak? Milyen háziállat jelentene pedig előnyt?
Ha valamilyen állatból túl sok van (pl 20 macska), az azért már sejtet valami problémát :D Hacsak nem menhelyet üzemeltet. Viszont ha életben/egészségben tud tartani egy állatot, az annyiból pozitívum, hogy van felelősségtudata, és gondoskodó, ami nálam fontos egy pasiban.
Nekem 3 kutyám és 3 macskám van, szeretem az állatokat, de párkeresés terén eddig fel se merült hogy nagy figyelmet fordítsak a háziállatokra. Bár szerintem nagyon aranyos ha egy pasinak van "szeretett macskája" :D
A pókokat is elnézegetném, de azért ellenőrizgetném, hogy jól zár-e a terrárium :DDDD (szeretem a rovarokat és pókokat, de nem szeretem tapizni őket)
Anyós háziállata ne legyen, azt nem szeressük.Após az jöhet, mert amikor leviszem sétálni meghív egy sörre. de viccet félretéve, minden állat jöhet ami nem visz el havi 1000 ft-nál többet.
Hagytam rábeszélni magam 6 hónapja nem is egy, hanem mindjárt kettő tengerimalacra. Az egyiket el kellett ajándékozni 1 évesen, mert állandóan pankrációztak.a másik meg 6 év után sem akar megdögleni, nálam is egészségesebb. 3 naponta cserélni kell az almot, mert büdös mint telipopó kecskepuki. Még úgy is hogy ott van a 4.-en az ablak mellett. Mindig kitárom a ketrece fedelét, hátha lecsap rá egy sas, nyitott ablak mellett.
tegnap 23:05
Nem tudom , hogy ezt most komolyan írtad-e, de nálam pl az ilyen hozzáállás lenne kizáró ok :D
A barátomnak csigái voltak régen, szerintem pozitívum, ha valaki állatot tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!