Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszautasításnak vette és most aláz?
Már kezdtünk alakulni egy sráccal - egy csoportba járunk - de nekem úgy érzem még időre van szükségem... ezért sajnos a kettesben való találkozást visszautasítottam, de nem azért mert nem fontos, csak nem mertem igent mondani... Nem vagyunk tinik, ez igaz, de akadhat ilyen szitu.
Az a gáz, hogy egyiknapról a másikra nem elég hogy rányomult az egyik csoporttársamra, aki ráadásul eddig is ott volt, és le se tojta, de a beszélgetéseinkben még össze is hasonlítgat minket... úgy érzem megszakad a szívem, ahogy hallgatom, meg tőlem kérdezgeti, hogy a másik lánynak van e hapija, jól meg vannak? ki vagyok. Légyszi, szerintetek miért csinálja? Ennyit jelentettem neki, hogy egyik napról a másikra ennyi volt? Olyan jól elvoltunk - nem gondoltam, hogy ezt képes megtenni. De mi ez valami bosszú? Most nézzem végig ahogy a másik csajt felszedi egy hét alatt?Nem bírom...
Biztos, hogy elment?
És szerintetek miért kell tőlem kérdezgetni?
Két lehetőség van: 1. féltékennyé akar téged tenni 2. nem is érdekelted különösebben, éppen te jöttél ábécé sorrendben a listáján, de túl problémás téged ágyba vinni, úgyhogy átnyergelt valaki másra.
Az mindenesetre elgondolkodtató, miért foglalkozik még mindig veled barátként, ha a második a helyzet, és elfogadta a visszautasítást? Szerintem legyél vele őszinte, és mondd meg neki, hogy ugyan te csak azért utasítottad vissza a randit, mert túl gyors volt a tempó, de már örülsz neki, mert láthatóan amúgy sem voltak komolyak a szándékai. És várd a reakcióját..
Mindenkinek köszönöm, különösen 6os válaszolónak! :)
Pontosan azért utasítottam vissza a kettesben való találkozást, mert már ismerem ennyire a férfiakat, hogy ha azonnal nem lesz kapcsolat vagy valami, akkor elpályáznak... és tessék. Egyszerűen nem tudtam eldönteni, hogy tényleg érdeklem, vagy csak szimplán tetszem neki és nem vágyom futó kalandra... igazi kapcsolatot szeretnék, de az nem egy perc alatt alakul... és annyira régóta nem ismerjük egymást ezért gondoltam a közös érdeklődés miatt van időnk alakulni... erre tényleg egyik napról a másikra visszahallottam egy közös barátunktól, hogy rányomult a másik csajra, mert szegény már annyira magányos... na ne már... Én meg kösszszépen... lassan beleszeretek...
Férfiak megérthetnétek, hogy nem fekete fehér minden...
És pontosan tudja, hogy jóban vagyunk azzal a lánnyal, ez a különös bája a történetnek...
6os válaszoló: miért furcsa, hogy megtartott "barátnak"?
Tudom, hogy számítok neki, érzem, meg látom abból a hogy rámnéz... de lehet, tényleg csak a pipa lettem volna a listáján!
Az első felkérés teljese mértékű elutasítása általában azt jelenti hogy egy lány egyáltalán nem érdeklődik irántad.
Fel kellett volna ajánlanod valami alternatívát ahol nem vagytok kettesben de azért ismerkedhettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!