Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a csajozós fórumokon leírt ötletekről? Esetleg Neil Strauss The game c. könyvéről?
Figyelt kérdés
Van, akinek bejöttek ezek a dolgok?2010. márc. 4. 20:24
1/6 anonim válasza:
Tényleg ilyen nyomi pasik vannak, hogy ilyesmit kell írni nekik? Add önmagad... ennyi az egész, az összes ilyesmi sz@rság...
2/6 anonim válasza:
Én olvastam a könyvet, és szerintem tök hihető. Mondjuk én nem vagyok PUA, de egy több ezer(ha nem tízezer) emberből álló underground közösség épült a dologra, szóval biztos van benne vmi
3/6 anonim válasza:
nekem nem jön be, ha a pasi ilyen-olyan csajozós dolgokat vet be. nem jó, ha nem adja önmagát, később úgyis ki fog derülni, hogy milyen valójában... Strausstól meg csak a menzonos könyvet olvastam. ;D
4/6 A kérdező kommentje:
Jajj, lányok ti ezt nem érthetitek:D Sokan vannak, akik annyira félénkek, h nem képesek önmagukat adni. Az ő önbizalmukon lehet h tud dobni egy ilyen fórum pl. A könyv meg tök szórakoztató.
2010. márc. 4. 22:07
5/6 anonim válasza:
Mennyi előítélet. Rettenet. Ez az egész nem arról szól, hogy elmondjuk a varázsigét és hullanak a csajok. Ebben azért kemény munka van. És kevés olyan férfi szaladgál az úton aki annyira magát tudja adni mint a jó puák. Pont az átlag emberekre jellemző, hogy trükköznek, hazudnak, balfszkodnak.
Persze egy idő után már inkább árt mint használ és az a legjobb ha kiszáll az ember a közösségből. De egy intelligens embernek javítja a személyiségét és nem rontja.
Vicces, hogy ezt ellenzik a laikusok. Mintha azt mondanák, ne legyenek magabiztos, őszinte férfiak. :D
A kérdésre válaszolva. Bejöttek, de inkább az rsd mint a Neil Strauss féle trükközések.
6/6 anonim válasza:
Ámen, tesó XD A Pua-k nem valami evolúciós zsákutca, hanem a tökéletes szeretők... Am Neil Strauss egy gyökér... Mert csak a bemagolt szövegekre alapoz... De vannak jó dolgok is... Akit érdekel úgyis utána néz... Am érdemes angolul beszélni, ha meg akarsz tanulni PUA-nak XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!