Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alig van penzem mostansag, tudom h nem a penz szamit de alig tudok egy csokit venni a baratnomnek. Kivancsi lennek h ti mennyi koltopenzt kaptok? Suliidoben dolgozni nem tudok. Nemet es evet is irjatok 16f
Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 18:06
11/11 anonim válasza:
az utolsó egy kis kinyalt seggű buzeráns lehet ha havonta 30 ezer nem elég neki reggelire meg költőpénznek...
én minden hétvégén általában egy napot dolgozom iskola mellett meg nyáron így iskola közben havi kb. 15 ezer forint nyáron meg akár 60-70 ezer is én is abból gazdálkodom a csokikat barátnőmnek ;) Iratkozz be valamelyik diákszövetkezethez 16 évesen már mehetnél diákmunkára :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!