Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltűnt. Valójában nem érdekeltem?
Megismerkedtem és találkozgattam egy férfival. Mindkettőnk részéről elég nagy egymásra találásnak és szinte szerelemnemnek első látásra tűnt a dolog, egyedül az jelentett akadályt, hogy mindketten vezető beosztásban dolgozunk,és kevés szabadidőnk van. A beszélgetés, közös témák és a szex is tökéletes volt. Volt több randink (7), és a legutóbbi után egyszerűen eltűnt. Semmilyen formában (e-mail, telefon, facebook) nem keres (abban maradtunk, hogy majd ír ő). Nem értem. Nem tudom mi történt. Olyan szépnek tűnt minden. De abban maradtunk, hogy ír, ha alkalmas lesz. De eltelt egy hónap, és azóta annyit sem írt, hogy sajnálja, hiányzom, de most nem ér rá. Én már lemondtam erről, de nem tudom, hogy rá kéne-e kérdeznem, hogy mégis mi történt. Ez azért így nem korrekt.
29n
Érdekelted,de valószínűleg talált egy olyat aki jobban vonza valahogy. / Jobb test,más szem,akármi/és most nincs pofája eléd álni,hogy bocsi,más is képben volt,és ő a jobb.
Vagy, brégyilkosok eltették láb alól. Vagy elvitték az ufók. Több ötletem nincs. :)
Szerintem ne foglalkozz vele, ha már eltelt azóta egy hónap is. Felesleges már agyalnod ezen, mert szerintem 7 randi az még nagyon az elején van, szerintem ilyenkor még a férfinak kellene teperni a nőért, akkor is, ha volt már szex (írtad hogy volt).
Nekem egyszer egy első randi után nem jelentkezett a pasi, semmi hívás, üzenet vagy valami és eltelt egy egész hét. Aztán egy teljes hét múlva azért kaptam egy rendes, kedves üzenetet, hogy átgondolta a dolgot és szerinte nem illünk össze, ne erőltessük. De akkor is volt benne gerinc, hogy írjon nekem, meg is köszöntem az őszinteségét, mégha 1 hét múlva írt is. De egy hónap?? Szerintem hagyd a fenébe, gerinctelen az ilyen, és gondolj úgy arra a néhány randira, hogy jól érezted magad és lett pár szép emléked, majd vond le a kapcsolatból a tanulságokat és lépj tovább. Sok sikert neked!
Semmi esetre se kérdezz rá!
Több oka lehet. Pl. jól érezte magát veled, de másmilyen kapcsolatra vágyik, vagy nem voltál elég érdekes neki vagy (és most figyelj!) túl hamar adtad magad oda neki!
Én nagyon ajánlanék neked egy kis könyvet, ami alapján tuti fogsz magadnak pasit! Ha érdekel írj rám! :)
Elég szemét lehetett az illető, nagyon gerinctelen dolog.
Egy e-mailhez ráadásul nem kell bátorság sem, hogy megírjon valamit.
Én azért felhínám egy ismeretlen számról, és meghallgatnám, hogy dadog.
Nyugodtan mond meg neki a magadét, bár tudom, még lehet, szereted, de ő sajnos Téged már nem, és hülyének nézett rendesen. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!