Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyire lenne zavaró, ha az exeteket ugyanúgy hívnák, mint az új párotokat?
10. vagyok. A jelenlegi párom IS úgy hívják, mint az említett 2 exem.
Mikor kiderült, hogy babát várok, és mondta, hogy akkor jön a kis ...
Az exem vezetékneve meg Kiss volt... Elég hülyén hangzott :D
Az első nagy szerelmem 4 éves kapcsolat volt, aminek aztán csúnya megcsalós vége lett. A mostani párom ezután elkezdett udvarolni és kiderült, hogy ugyanaz a monogramjuk és van második neve is, ami pont ugyanaz, mint ez exemé. Erre úgy derült fény, hogy az anyja így szólította és rákérdeztem, mert azt hittem rosszul hallok vagy hallucinálok. Ekkor derült ki, hogy az anyja csak a második nevén szólítja(ami az exemé is), mindenki más az elsőt használja...
Rohadtul idegesített, pláne hogy külsőre is hasonlítanak (hajszín, szemszín, szájforma, öltözködési stílus, magasság, szófordulatok, mimika stb.). Persze nem ikrek nem erről van szó, más valószínűleg kép alapján nem venné észre ezeket a hasonlóságokat, de én azért évekig néztem minden rezdülésüket és látom ezeket.
De amúgy én az első nevét használom vagy pedig becézem, úgyhogy nem gond. Az anyósom meg továbbra is a második nevén hívja, már nem fáj, de tovabbra is az exemre asszociálok a névről. Hozzá pedig az első nevét tartom leginkább illőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!