Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nem jó jelnek számít? 21L
Figyelt kérdés
Röviden: Tetszik egy srác, 18 éves. Én 21. Köszönőviszonyban vagyunk. Kb. 1 hónapja bejelöltem ismerősnek a fb-on. Szinte azonnal vissza is jelölt. Megváltoztattam a p.képemet, belájkolta, én is az övét, pont online volt. Nemrég megváltoztattam újra, de nem lájkolta....
Ha akarta volna, belájkolja, igaz? Szóval ez gond..mondhatni...
Nem érdekel a fb különösebben, csak kapcsolattartás végett van, de ez most zavar. :/
Légyszi normális válaszokat.
2015. júl. 6. 14:17
2/17 anonim válasza:
Semmit nem jelent, ne ebből vonj le következtetéseket, inkább beszélgessetek.
3/17 Estienne válasza:
Basszus, ilyen tényleg van? És 21 éves vagy? Kiábrándító milyen következtetéseket tudtok levonni egy like-ból...
5/17 A kérdező kommentje:
#1-2 Köszönöm, a ment zöld.
#3 Van.
#4 Gyenge.
2015. júl. 6. 14:53
6/17 anonim válasza:
mégis mit vársz tőle, hiszen fiatalabb? ja, mondjuk szexre jó lehetsz neki.
7/17 A kérdező kommentje:
Nem érdekel, hogy fiatalabb. Nem ez a kérdés.
2015. júl. 6. 15:00
8/17 anonim válasza:
Miért nem inkább beszélgettek,lájkolgatások helyett?
9/17 anonim válasza:
Hova jut a mai elfajzott világ... ilyenkor bánom hogy 25 éves létemre ilyen világba születtem bele. És te tényleg 21 vagy? Mert ha 16 lennél akkor érteném a kérdésed, de így...
10/17 A kérdező kommentje:
#8 Mert nem kezdeményez, én meg nem fogok. Maximum személyesen, ha olyan helyzetbe kerülnénk.
#9 Ez legyen az én dolgom, 'problémám'. Nem vagyunk egyformák.
2015. júl. 6. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!