Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami egyseges jelet nem tudnatok kitalalni csajok, hogy tudjam kinel rughatok labdaba?
# 10: Nem, sajnos ez nem működik, próbáltam már hasonlóan ismerkedni. A gond az, hogy elsőre inkább a hibákat nézem, és emiatt kb. mindenkit elutasítok, megijedek.
Nálam az működik, ha van lehetőségem apránként megismerni valakit, anélkül, hogy potenciális társnak tekinteném. Kapok róla egy általános képet, az erősségeivel és gyengeségeivel együtt. Apránként megszokom, elfogadom, meglátom a gyengeségek mögött is a pozitívumokat. Megtanulok bízni benne, megnyílni előtte, beengedni a világomba. Most épp ez zajlik: sok-sok próbálkozás és kudarcos ismerkedés közepette olyasvalakihez kezdtem vonzódni, akit már régóta ismerek, de korábban nem tekintettem potenciális partnernek. Viszont ahogy egyre jobban megismertem, rájöttem, mennyi érték van benne.
ma 11:51 - Ez nálam is így működik.
Kérdező, sajnos én is szerelmes vagyok valakibe, bár ő elsőre is szimpatikus volt, csak nem annyira, és mire teljesen belehabarodtam, neki már lett más, és kb. egy éve kezdett velem teljesen másképp viselkedni, kiemelt figyelem, a közelembe próbál férkőzni, a szó legszorosabb értelmében is... Még nem lépett nyíltan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!