Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami egyseges jelet nem tudnatok kitalalni csajok, hogy tudjam kinel rughatok labdaba?
Nekem jól jönne egy lelki szemetes, nem rosszból, csak most úgy kipakolnék valakinek. És akkor teljesen őszinte voltam. :-)
Mégis milyen jelet szeretnél?
Legyen inkább ez:
Üdvözöllek dicső lovag, szép a ruhád, szép a lovad... :-)
Hosszu szemezes, mosoly/felmosoly, a kozeledben van, hajpiszkalas, szajharapdalas, vihogas vagy a padlot nezi, vegigsimit a laban, elpirul, zavarban van, vagy baromi kozvetlen, vagy elkezd kerulni...
Abszolut kiszamithatatlan ezt lehet erezni.
Egyszer egy férfi ismerősömmel beszélgettem erről, hogy a pasik mennyire nem tudják értelmezni a nők jelzéseit (legalábbis egy részük). Nekem ebből az jött le, hogy a pasinak kb. az lenne egyértelmű, ha leteperném, mert - szerintem - totál egyértelmű női jelekről is hajlamos azt gondolni, hogy az nem jel...
Úgyhogy szerintem a pasiknak kellene egyértelműsíteni, hogy ők mit gondolnak egyértelmű jelnek, és akkor nekünk, nőknek is könnyebb dolgunk lenne.
bemutatkozik neked pár férfi, te meg hozzáérsz a kezükhöz, akik elsőre szimpatikusak, behívod egy szobába őket, és megversenyezteted őket, azon szempontok szerint, amelyek neked fontosak a későbbiekben. :) Szituációs feladatokat adsz nekik, IQ teszt, vagy amit akarsz. :D
Na, ez jó utolsó? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!