Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, hogy ismét vonzóna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ismét vonzónak tartson?

Figyelt kérdés
Ha egy férfi régebben nőként nézett rám, de már csak barátként, hogyan tudom elérni, hogy ismét vonzónak tartson, a nőt lássa bennem?
2015. júl. 2. 20:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Jó lenne tudni, hogy mi miatt ábrándult ki belőled.
2015. júl. 2. 20:15
 2/4 WheneverYouWant ***** válasza:
Kérdezd meg magadtól (vagy tőle) hogy hol veszett el ez a dolog... mi az oka hogy már nem tart vonzónak? Külsőben változtál meg? vagy csak unalmasak lettek a hétköznapok?
2015. júl. 2. 20:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Amikor megismerkedtünk sok nőügye volt, és nem hagytam, hogy flörtöljön velem, stb., taszított, hogy csak egy legyek a sok közül. Ezzel már amúgy leállt, de időközben nagyon jóban lettünk, nagyon megbízik bennem, tényleg fontos vagyok neki, de mint nőt már abszolút nem vesz észre :( persze tudom, hogy erről én is tehetek, vagyis főleg én..
2015. júl. 2. 20:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Elég nehéz helyzet, de talán még nem menthető.

Próbálj meg közeledni felé. Apró érintések, kisebb bókok stb.

Éreztesd vele, hogy többet akarsz.

Ha akkora nőcsábász volt észre fogja venni a jeleket.

2015. júl. 2. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!