Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg hátrány lehet ismerkedésnél?
Én utálom a pókert meg a forma 1-et és a focit mindennél jobban.
Ettől még baromira nem érdekelne hogy a párom ezt komázza és pókerezik. Egészségére.
Más dolgok számítanak egy párkapcsolatban.
3: Nem az a lényeg, hogy kis vagy nagy pénzben, hanem az, hogy úgy egyáltalán pénzben.
Engem marhára frusztrálna. Nem jó dolog az ilyen jellegű szerencsejáték, pedig én is szeretem a pókert (pénz nélkül). Egyébként maga a póker nem is férfias hobbi, rengetegszer játszottam már lányokkal is. A foci meg... női válogatott is van, nem? :D
Köszi a válaszokat. :)
Robi, igen, egy kapcsolat nem a hobbiról szól, szeressük a párunk, ez a lényeg, bármit is szeret.
Jajj, nem kell itt beparázni, amikor pénzben játszom, akkor se sokat, és általában nyerek. Sajna, nyerő típus vagyok. (és ugye aki nyer, az a szerelemben veszít)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!