Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítotok le egy lányt?
Legyen adott egy szórakozóhely. Egy lány ott ül/áll a pultnál. Milyen "indokkal" mennétek oda, hogyan kezdeményeznétek egy beszélgetést, ismerkedést?
Hasonló szituációban egy pultos lánnyal?
Mennyibe kerül itt a tonik? Igen, olyan sok? És finom? Á,én a kávét jobban szeretem, te nem? Milyen érdekes fekete cukrot láttam egyszer kávéhoz, képzeld!
Nem tudod, mennyi az idő? Mindig hülyeséget mutat az órám. ja, nem tudom, mi a baj vele. Köszi. A te órát jó amúgy? Á, telefonon nézed mindig az időt? milyen telefon? okos? mint a gazdája? és szép is.
Sehogy. :O :D
Régebben, mire a vettem bátorságot ahhoz, hogy leszólítsam, hirtelen ott termett egy srác aki már smárolta is le.
Azóta nem voltam bulizni. :)
A pultos csajnak az összes létező faxa kivan, pláne műszak vége felé, szerintem őt nem kéne hülye szövegekkel fárasztani :D
Ha meg egyedül ül egy (vendég) csaj, akkor meg odamegyek, és mosolyogva megkérdezem:
"Szia, bejöttem ide egy italra, és szeretném a társaságodban elfogyasztani - szabad?"
Ha nemet mond, akkor
"Rendben, köszönöm" és arrébb ülsz, se nem közel, se nem messze, és lehetőleg úgy, hogy a látómezejében maradj. Viselkedj teljesen természetesen. Nem feltétlenül veszett fejsze nyele...
Ha igent mond, akkor:
"Köszönöm szépen (leülsz mellé, a poharad felé nyúlsz, de nem emeled fel) Esetleg neked kérhetek valamit?"
Innentől meg már oldjátok meg XD
Nem kell túlbonyolítani, túlkombinálni. Nem a szövegeden fog múlni, hogy igent, vagy nemet mond-e a csaj. Na jó, a "kő kóla?" nem feltétlenül vezet sikerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!