Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak kivancsisagbol milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak kivancsisagbol milyen modszerekkel lehet szetszedni ket szerelmest vagyis hogy szakitsanak?

Figyelt kérdés
csak kivsancsi vok h lehet szetvalasztani egy part de ugy h a csaj szakitson. de vegulis m1
2010. márc. 2. 17:22
 1/10 anonim ***** válasza:
sztem ilyenen nem kéne gondolkodnod..nem vmi tisztességes dolog...és nem leszel töle több..csak kevesebb ha ilyennel próbálkoznál!
2010. márc. 2. 17:24
 2/10 anonim ***** válasza:
7%
Két szeremest nagyjából sehogy. Ha szeretik egymást, akkor csak idegesíteni fogod őket, meg fognak utálni, és ilyesmik. Megcsalni nem fogják egymást, viszont neked hinni sem fognak. És elég szar alak az, aki ilyeneken mesterkedik.
2010. márc. 2. 17:25
 3/10 anonim ***** válasza:
10%
Két szerelmest hagyni kell szeretni egymast,aki artani akar nekik az keressen maganak tarsat,ne a masik boldogsagaba taposson bele!Nem lehet oket elvalasztani,meg akkor sem,ha valaki megpukkad ez miatt!
2010. márc. 2. 17:28
 4/10 anonim ***** válasza:
40%
Az előttem levők már megírták a választ: Sehogy. Ha te esetleg mégis megpróbálnád ezt akkor remélem a srác lekever neked egy istenes pofont és rájössz mekkora balfék vagy.
2010. márc. 2. 17:29
 5/10 anonim ***** válasza:
65%
olyan nincs hogy lehetetlen
2010. márc. 2. 17:30
 6/10 anonim ***** válasza:
47%
Sehogy. Ha két ember igazán szereti egymást, ha belegebedsz sem érsz el semmit. Legfeljebb megutálnak és nem lesznek rád kíváncsiak többé. Pl. ha nálunk próbálkoznál be ilyesmivel, előbb hinnék el bármit a páromnak, mint neked és a tetejébe még kapnál két áldásos maflást, csak úgy nőiesen, visszakézből. De szerintem nem én lennék az egyetlen, aki így reagálna.
2010. márc. 2. 17:57
 7/10 anonim ***** válasza:

A párom volt nője 2 évig próbálkozott ezzel. Annyira jött be neki, hogy eleinte én nem is akartam komolyan járni ezzel a sráccal, de annyira kíváncsivá tett, hogy mitől ilyen jó a srác, hogy ennyire tepernek utána? Ekkor kezdtem vele komolyan foglalkozni. Ha nincs az exe, már rég nem lennénk együtt. Hála neki, már 5 éve imádom a páromat, megtudtam, miben olyan jó... :D

A barátom viszont az áskálódások, sz@rkeverések miatt annyira megutálta a volt barátnőjét, hogy még a köszönését sem fogadja.

Szóval nem ajánlom senkinek, mert lehet, hogy pont ez hozná össze őket sokkal jobban, fordítva is elsülhet a dolog.

2010. márc. 2. 18:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Ne csináld, mert visszaüt a dolog, ráadásul Te leszel a sz*r.
2010. márc. 2. 18:47
 9/10 anonim ***** válasza:
47%
Léptesd be az egyiket a FIDESZbe, másikat az MSZPbe, ha már ilyen beteg dolgok után kiváncsiskodsz. De lehet, hogy egy pszichológus jobb lenne neked.
2010. márc. 2. 18:47
 10/10 anonim ***** válasza:

a pasinak mutass be valami jó csajt hátha megcsalja érte a barátnőjét.

de inkább tartsd meg magadnak azt a jó csajt.

2010. márc. 3. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!