Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak, hogy észrevegyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy észrevegyen?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon bejön.Együtt járunk olasz órára. Beszéltem már vele néhányszor, de ilyen jelentéktelen dolgokat csak. Ha nem szólnék hozzá ő észre se venne, és nem is szólna hozzám.Lehet rájött már h bejön nekem, és már alig merek hozzászolni is. Nem lehetek vmi túl szimpi neki:S Van még esélyem vhogy hogy megkedveljen? Vmi tippek, hogy mitcsináljak?
2010. márc. 2. 16:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Mellvillantás :D

Na viccen kívül, szerintem bejössz neki, csak zavarban van, beszélj vele nyugodtan, aztán feloldódik, nem fog izgulni

2010. márc. 2. 16:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Tedd ki a csecsed
2010. márc. 2. 16:56
 3/7 anonim válasza:
h szerintem csak ne nagyon feltünősködj majd csak sokat beszélly vele aztán mond meg neki h szereted
2010. márc. 2. 16:59
 4/7 anonim ***** válasza:
a cickós ötlet jó :D:D...kicsit villantsd ki xd
2010. márc. 2. 17:53
 5/7 anonim ***** válasza:

mellvillantás...

próbálkozni lehet vele.

amikor egy éve volt pont, hogy beleszerettem a mostani szerelmembe (ami már mindjárt két éve lesz), akkor én is azt tettem. Kivágott felső, rámosolyogtam, és direkt többször is elsétáltam mellette/neki mentem.

Eléggé figyelgetett...

2010. márc. 2. 18:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem amikor lesz legközelebb olasz órátok vegyél fel szexis ruhát.Egy csini szoknya/nadrág,magassarkú/csizma,csinos,dekoltált felső.Legyen rendben a hajad,esetleg egy kis smink az apróbb bőrhibákra.Nem,nem arra gondolok,hogy úgy nézz ki,mint egy k.rva.Legyél csinos,ápolt,mosolyogj.Menj be a terembe,mosolyogj rá.Kérdezd meg,hogy van.Ha pl. dogát írok ülj a közelébe és kérdezd meg,hogy ha elakadsz valahol segítene-e,cserébe ha tudsz te is segítesz neki.

Sétálgass arra felé,amerre ül.Biztos felfigyel Rád!

2010. márc. 2. 18:46
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi az ötleteket! volt vele órám és "véletlenül" mellé sikerült ülnöm barátnőmmel. tök jól elbeszélgettünk egy negyedórát mert kb annyit késett a tanár szerencsére. amúgy nem igazán vagyok az a fajta lány aki szereti csak úgy "kirakni" magát:S
2010. márc. 9. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!