Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kínos csend elkerülése hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kínos csend elkerülése hogyan?

Figyelt kérdés
Volát már velem olyan hogy kínos csend lett...Ez nagyon ciki és nem tudtam hirtelen mit csinálni..Adjatok tippeket, témákat hogyan kerüljem el a kínos csendet?
2010. márc. 2. 14:34
 1/9 anonim ***** válasza:
60%

Khm, visszakérdeznék: miért érzed kötelezőnek, hogy pofáznod kell?

Idézném a ponyvaregényt:

Onnan tudod, hogy találtál valaki különlegeset, hogy nem szólaltok meg 5 percig, és marha jól esik a közös hallgatás.

Amúgy, ha feltétlenül ötletek kellenek: kérdezz róla valamit, ami érdekli. Barátok, család, suli, (pénz, állás, vágyak, hobbik, művészet, exek), stb. Nem írtad, hány éves vagy, úgyhogy válogass :) Ezekről mindig lehet még beszélni, ráadásul meg is tudsz valamit, ami rá jellemző.

2010. márc. 2. 14:38
 2/9 anonim ***** válasza:
18%
Hát, pl ha csók után van ez, akkor fogd meg a kezét, és dícsérd meg, hogy ügyes xD vagy hogy jóvolt stb, ha meg csak ugy, akkor beszélgess vele xD
2010. márc. 2. 14:38
 3/9 anonim ***** válasza:
igen, igen csatlakozom, nem kell mindig dumálni, a kínos csend max ismerkedés elején van, de akkor is lehet vigyorogni, mint a vadalma......egy mosoly mindent megold
2010. márc. 2. 14:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha elfingod magad, hosszú percekig röhögtök, azalatt majdcsak kiötlöd, hogy hogyan tovább.

Amúgy meg beszéltesd a hobbijáról, kedvenc filmjéről, milyen zenét hallgat, ha nem vagy nyúl, akkor legcikisebb élmények stb stb. Nekem van egy "listám", a leghülyébb dolgok, amik velem történtek életemben, ha elakad a beszélgetés, bedobom ezeket.

2010. márc. 2. 14:40
 5/9 anonim ***** válasza:
csók után dicsérd meg h ügyes????.....áááá....szerintem neeee....:).....bár ez is mosolyt eredményezhet és az jó!!!!
2010. márc. 2. 14:41
 6/9 A kérdező kommentje:
opsz bocsi az tényleg kimaradt 16F vok
2010. márc. 2. 14:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem hozz fel valami témát,amiről lehet is beszélgeti.PL. Láttad már azt a filmet?...stb.

14/l

2010. márc. 2. 15:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Kínos csend? Bókolj neki pl: "szép az új felsőd", vagy "csak most veszem észre, hogy milyen szép a szemed", "túl szép vagy, hogy igaz legyél" vagy valami hasonló. Erre nyilván mondani fog valamit, amire rákontrázhatsz.

Sok sikert!

2010. márc. 2. 16:41
 9/9 anonim ***** válasza:
smároljtok...akkor nem kell beszélni..nekem bevállt:D:P (KKK)
2010. márc. 2. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!