Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 4 napja nem jelentkezik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 napja nem jelentkezik, lépjek én?

Figyelt kérdés

Volt pár randink, utolso nem sikerült jol, bucsuzasnal éreztem hogy ennyi volt. azota nem hivott, msn-re nem jön fel. pedig látom h iwiw-en van. sőt hétvégén sem dolgozik, szerintem ideje biztos lett volna. irtam sms-t 2 napja, de választ sem kaptam. csak alap dolgok voltak benne, de semmi mas.

nekem nagyon bejön a pasi, és tényleg fogalmam sincs hogy mit ronthattam el ennyire. hülyeség volna rákérdezni? bár lehet arra sem válaszolna meg semmi, de hátha.

tudom hogy ez a vonat elment, de legalabb az okot szeretném tudni. mi tévő legyek?

(én 22, ő 26)

2010. márc. 1. 21:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg, mi mást tehetsz, szerintem nem fog jelentkezni. 4 napig nem tette meg, nem is fogja! Mit veszíthetsz, ha megkérdezed? De ez csak egy tipp, dönts Te!
2010. márc. 1. 21:52
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem megkérdezhetetd. Semmit sem veszítessz.

Szorítok neked. ;)

22/l

2010. márc. 1. 21:52
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Az a gond, hogy 22 vagyok, és nagyon komoly kapcsolat még nem volt, nehéz találnom rendes pasit. és ő tényleg rendes volt, és total bejött.. :S
2010. márc. 1. 21:58
 4/7 anonim ***** válasza:
próba - szerencse ;)
2010. márc. 1. 22:06
 5/7 anonim válasza:
51%
én dohányzom neon. nem szívok sokat. de elpöfékelek itt egymagamba
2010. márc. 1. 22:16
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszike aki rendes választ irt, igazabol az érdekelne hogy éredemes e még beprobalkoznom, vagy mit lehet tenni. nekem nagyon kéne ez a pasi... :( :( :(
2010. márc. 1. 22:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát próbálkoz még egyszer, de hónapokig ne fuss utána.
2010. márc. 1. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!