Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csináljatok a helyemben?
Még nem döntöttem el, hogy mit lépek ebben a szituációban (az hogy Elmegyek a randira valószínűtlen)
Kipróbáltam a Tinder appot.
Beszélgettünk egy lánnyal, végül mondtam hogy találkozzunk. Kedves és vicces volt a beszélgetések alkalmával. Külsőre nyilvánvalóan az esetem, ha lajkoltam Tinderen. Aztán hopp, ma bejelölték a Facebook profilján egy csoportkepen, ami a hétvégén készült és egyáltalán nem úgy nez ki, mint a Tinderes es Facebook profilkepekein... Nem akarok bunkónak tűnni, de szóba sem álltam volna vele, ha tudom, hogy így néz ki. Mire jó megszerkesztett (ez már Photoshop művészet) képeket mutogatni? Az első találkozáskor Úgyis minden kiderül... Nem csak magát csapja be, hanem a férfiakat is akik randira hívják.. Már megbeszéltük a randit.
Ti mit lépnétek?
"Ti mit csinálnátok a helyemben?"
Természetesen így helyes a kérdés.
Automatikus "javítás" a telefonon...
Szerintem ne találkozz vele mert nem érdemled meg. Ez miatt mert EGY! Képen nem ugy néz ki mint a többin valakiböl kiábrándulni hát ez hihetetlen. Lehet piás volt vagy ilyesmi olyankor én sem vagyok fotogén, sőt :D
nekem egy ismerösöm van aki képeken csodanö de élöben okádék. De nincsenek a képei agyonfotosoppolva csak szimplán fotogén az arca nagyon meg a jo oldalát mutatja :) ennyi
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!