Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ugye hogy jók a gót csajok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye hogy jók a gót csajok? Több kéne belőlük

Figyelt kérdés
2010. márc. 1. 09:57
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
A gót egy germán törzs volt. Szerintem te a goth-ra gondolsz... keverhető ám a kettő! :D
2010. márc. 1. 09:58
 2/27 anonim ***** válasza:
Ne itt nyaljál nekik, hanem az ágyban.
2010. márc. 1. 10:07
 3/27 anonim ***** válasza:

Mert aki goth, az alapból jól néz ki?

[link]

Tolnád?

2010. márc. 1. 10:12
 4/27 anonim ***** válasza:
Szúrnám a fosóját.
2010. márc. 1. 10:17
 5/27 anonim ***** válasza:

Egy ilyen goth leánykát azért én is megprütykölnék :D

[link]

Bár alapvetően magát a stílust nem ismerem.

2010. márc. 1. 10:25
 6/27 anonim ***** válasza:

09:58 - És szerinted a mai gót jelző ugyan miből ered...?

Ha jól tévedek, volt először a gótikus építészet, amit szintén nem véletlenül neveztek úgy, ahogy, majd később, a romantika 'vadhajtásaként' jött a gótikus irodalom is. De az alap közös. A goth egyszerűen csak az angol írásmód. De ugyanarra vonatkozik. Semmi értelme magyarban is goth-nak írni, hacsak nem akarsz flancolni. De ha nevén akarjuk nevezni a gyereket, az gót, és kész. ;)

2010. márc. 1. 10:26
 7/27 anonim ***** válasza:
szerintem ha egy csaj gót vagy gothként szép, az alapból szép. Ezen nem emel a fekete cucc vagy a vastag smink. az meg hogy kellene belőlük-e több? minek? hogy úgy nézzen ki az ország mintha folyamatosan mindenki gyászolna?
2010. márc. 1. 10:32
 8/27 anonim ***** válasza:
Amúgy ennek a goth stílusnak, mi a lényege? Milyen stílus ez azonkívül, hogy ilyen tetőtől-talpig feketébe vannak és a bőrük olyan színű minta a hígított mész,és ilyen gyászolós hangulatban vannak?
2010. márc. 1. 10:38
 9/27 anonim ***** válasza:
72%

Kedves előző kettő..!

Ennek a stílusnak az a lényege, hogy néha elgondolkoznak, hogy milyen szörnyű a világ, s rajtuk van a Byron-i spleen, a világfájdalom...és öngyilkosok akarnak lenni...brühühű! :D

A legtöbbjüknek fingja sincs, mi az igazi fájdalom, boldogtalanság...! Elmennek vásárolgatni idétlen fekete ruhákat, kenik fenik magukat feketével, s a "lelki társakkal" megvitatják, hogy milyen rossz a világ...!

Majd ha el kéne tartania magát, egyetem mellett, akkor megnézném, mennyi ideje jutna ilyenekre..., akkor valóban megtudná, mi az a fájdalom, küzdés és szenvedés...!

Szerintem gáz...és semmi értelme nincs...!

Le lehet pontozni! Gondolom, fáj az igazság...XD

2010. márc. 1. 10:54
 10/27 anonim ***** válasza:
48%
Látom ez is ilyen emo féle filozófia, csak a kinézet más.
2010. márc. 1. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!