Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztam egy gyonyoru novel, de nagyon megremultem. Mit tegyek?
Kérdező, ne emészd magad ha nincs pénzed, mert egy jó kolbászos paprikás tojásrántotta gyertyafénynél az igazi-de csak azzal akit szeret az ember.
Hidd el, ezerszer jobb egy ilyen kaja, mint a többfogásos vacsi karótnyelt sznob emberek társaságában:D
Mindkettőben volt részem, ezért tudom:D
Jaja higgy nekem, az a fontos ha jól éreztétek magatokat együtt, a pénz nem számít...Én már akadtam össze újgazdag kis görénnyel, aki minden tekintetben egy nulla volt..
Kiábrándító hidd el. Elég hamar elzavartam.
A lány tudja,hogy dohányzol?
Szerintem ennek a nőnek van egy sötét oldala amit még nem láttál.Komolyan mondom van tapasztalatom.Vigyázz vele.
Az egy hónappal ezelőtti tapasztalatomból indulok ki.
Nem vagyok féltékeny.
Jelenleg is irigylésre méltó helyzetben vagyok,csak próbáltam előre szólni,hogy talán túl szép,hogy igaz legyen.
Ha nem engedheted meg magadnak, ne hívd meg iylen drága dolgokra!
Hívd meg kólára, vagy igyatok vizet a Múzeum kertben általad hajtogatott papírpohárból!:)
Meg vidd haza, főzzetek kakaót, rántottát!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!