Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiii szórakozóhelyen, sos, mit tegyek?
19 éves vagyok,és eddig azt hittem elég felnőtt, de most nagyon félek!! :)
Van egy srác, akivel randizgatunk, most ismerjük meg egymást, egyre szimpatikusabb nekem, és ez kölcsönös.
A lényeg, hogy múltkor mondtam neki, hogy egy barátnőm se jön velem bulizni, ezért ő elhívott pénteken egész napra, este pedig bulizni. Ez mind szép és jó, de a problémák:
a.) nem tudok táncolni, régen még hülyének is néztek, amikor táncoltam, a szalagavatón röhejes voltam...bulikba nem tudom rázni magam lány létemre, SEMMI ritkusmérzékem nincs.
b.) fiúval táncolni VÉGKÉPP nem tudok....
c.) Ott lesznek lehet a legjobb haverjai
NYilván lehet beszélgetni is, de egy szórakozóhelyre nem csak azért megy az emberfia. Hiába iszok alkoholt, nem megy. Mit tudnék tenni, hogy sikerüljön táncolnom? Volt már, hogy próbáltak vezetni, az se ment...
A legnevetségesebb, mikor OSG-n voltunk a haverokkal, és ott álltunk a színpad előtt, és akkor csak úgy 'mozog' az ember, nem táncol, de mégis mozog az ütemre...na, nekem ennyi se ment. Itthon múltkor táncos kedvembe voltam, ittam valamennyit, felvettem videóra, és végig röhögtem, kínomban...
SZerintem, ha a srác meglátja, hogy táncolok, soha többé nem látom viszont...ugyanakkormeg nagyon szeretnék vele bulizni menni, mert ezt az oldalát nem ismerem, és nagyon kiváncsi vagyok, hogy ő ilyen helyeken hogy viselkedik. Szép leszek, igyekszem csinos lenni, kedves, szórakoztató, de ez a tánc...:(
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..
Az ott feltett kérdésedre kapott válaszodnál jobbat nem adhat senki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!