Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 év körüli fiúk! örülnétek ha egy lány írna nektek? :O
Mit szólnátok ha egy számotokra idegen csaj írna nektek egy ehhez hasonlót iwiwen: szia! veled találkozhattam itt és itt?
de am tudom, h ott és akkor ő is ott volt. és mi van ha ez a srác úgymond menő meg focizik stb, akk leszarja majd a fejemet, vagy lehet ebből beszélgetés?
vagy írjak egyáltalán neki? és ha igen, akk mit, h értelmesebb legyen kicsit? :P
:) köszi 21/L
Attól hogy valaki focizik még nem lesz menő nagycsávó - ebben az országban :D
Hangulatomtól függ, hogy azt gondolnám, hogy "mi a fenét akar ez a p!csa?", vagy azt, hogy "egy laza pipa belefér...", esetleg azt, hogy "+1 ribi a naptárban".
Hát...én próbálkoztam levélírással az iwiwen kezdeményezés képpen...de mindig elutasítottak:(. Pedig egyik se volt nyomulós. Csak ezek szerint mindig beleválasztok az olyanokba akiknek nem jövök be:(
De sztem egy próbát megér, veszteni nem vesztessz semmit:)
20/L
10:55-ös. Írjak neked egy levelet?:D:D:P
(19:13-as voltam):P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!