Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet rendes férfiakkal ismerkedni az interneten? 25N
nincs egy ilyen 'normális férfiak gyűjtőhelye az interneten' oldal :DDD
mindenhol van értelmes meg f.a.sz.fej is... itt is, tinderen is (telefonos alkalmazás), társkereső oldalakon, facebookon (ismerőseid ismerősei), fórumokon, stb...
Konkrét és pontos választ ne várj.
Alapjába véve bárhol lehet rendes férfit találni neten és a való életben is.
Most felsorolhatnám azokat az oldalakat ahol én is jelen vagyok.
Megadjam a hozzájuk vezető linket? :)
Saját és a körülöttem levők véleménye alapján egy rendes férfinek mondanám magam, de döntsd el te, hogy milyen is vagyok.
Nyugodtan keres meg és válthatunk pár levelet.
28/F
Én a helyedben kérdező először olyan oldalakon próbálkoznék, ahol hasonló beállítottságú, hobbival rendelkező emberkék beszélgetnek. Hátha találnál valakit ott magadnak.
Neten egyébként nagyon nehéz értelmes embert kifogni. Sokáig csak a vetítés megy és valójában nem is olyan, mint amilyennek beállítja magát. Én is futottam már ilyenbe bele.
27/F
Itt is lehet találni sok ilyet,ezen az oldalon.Köztük jómagam is ilyen vagyok. :)
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!