Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért csinálja ezt velem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem? Mire jó ez?

Figyelt kérdés

17/L vagyok és kb. 3 hónapja alakulgat valami egy 24 éves sráccal. Már kezdem unni, hogy nem történik semmi, csak msn...

Hétvégén olyan jókat beszélgettünk, aztán hétközben dolgozott és nem nagyon volt ideje...

Egyszer azt mondja, hogy szeret, máskor meg ideje sincs, hogy írjon vagy nem tudom, mi baja van, de nem nagyon foglalkozik velem... Mikor rám ír, akkor is csak 10 percenként ír.... :S

Miért csinálja ezt? És miért nem lép már? Segítsetek légyszi!!!!

2010. febr. 28. 21:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld meg vele tisztázni a dolgokat, ártani nem tudsz vele :)

20/F

2010. febr. 28. 21:34
 2/11 anonim ***** válasza:

Van egy tök ilyen ismerősöm, ugyanezt csinálja a lányokkal! Először tök kedves velük: Olyan szép a szemed, a mosolyod...stb. Csak az egóját akarja növelni, és szexet kicsikarni. (A legszebb hogy olyan ártatlannak és édesnek gondolják hogy el sem tudják róla képzelni, hogy ő ilyen! Eljátssza hogy milyen önbizalomhiányos és jajj szegény ő, mentse meg egy kedves lány!)

Nincs barátnője, de több lánnyal játszadozik egyszerre. A hasonlóság azt mondatja velem: ő is csak játszik veled!

2010. febr. 28. 21:37
 3/11 A kérdező kommentje:

A múltkor pont arról beszéltünk, hogy én nem akarok rögtön ágyba bújni és akkor mondta, hogy neki sem ez az elsődleges szándéka.

Egyébként nagyon nem értem... néha olyan, hogy elolvadok tőle, néha (mint most) szinte nem is foglalkozik velem...

Vagy csak msn-en be akarja magát biztosítani, hogy élőbe könnyebb legyen?

2010. febr. 28. 21:42
 4/11 anonim ***** válasza:

Én annyit tudok ha egy pasinak tetszel és komoly szándékai vannak veled, akkor nincsenek ilyen hullámzások! Akkor ha fáradt, ha aznap rémes volt a meló, ha eltört a lába....stb. akkor is mindig foglalkozik veled msn-en! (Ez tapasztalat!)

Arról meg hogy te nem akarsz egyből ágyba ugrani és ő is ezt mondja még nem következik az hogy ezt is gondolja!

Lehet hogy én vagyok túl negatív, de az ember az ilyen pasikkal nagyon megütheti a bokáját! Ha már msn-en sem teper mindig miért gondolod hogy az élő találkozásnál ezt tenné?

2010. febr. 28. 21:50
 5/11 A kérdező kommentje:

Abból gondoltam, hogy komolyan gondolja, mert tudom róla, hogy "jófiú". Meg régebben mikor még nem volt semmi komoly csak szemezgettünk, találkoztam vele és a hangja is fura volt, meg még a keze is remegett...

De akkor biztos túl naiv vagyok... :'(

2010. febr. 28. 21:54
 6/11 anonim ***** válasza:
Egy az egyben olyan mint az ismerősöm! Az ember belenéz a nagy szemeibe és egyből azt gondolja: ő soha nem tenne ilyet! Pedig nagyon is!Ez a legrosszabb, azt hiszed hogy milyen rendes srác és amikor aztán rájössz hogy mennyire átvágott az elég durva! Ha tudnám hogyan lehet őket letesztelni megmondanám...de annyira profin el tudják hitetni magukról amit akarnak, hogy a végén még te érzed magad rosszul!De remélem én tévedek...
2010. febr. 28. 22:01
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem tudja mit akar, vagy hogy mit akarhat tőled. Másrészt valószínüleg csinál valamit, vagy a gépen vagy nem, de nem ér rá folyamatosan irogatni neked. Illetve nem is tud mindíg mit mondani az ember. A csajok csacsógósabbak és vannak pasik akiknek megeröltető folyamatosan feleslegesen fecsegni. Találkozzatok személyesen.
2010. febr. 28. 22:02
 8/11 anonim ***** válasza:
Mi a baj azzal ha valaki egyből akar ágyba ugrani és nem kettőből? Mire vártok kössön előtte házasságot vagy irjon alá szerződést két tanúval? Mégis mit vártok ti az élettől?
2010. febr. 28. 22:05
 9/11 anonim ***** válasza:
Hogy mit várunk? Hát én személyszerint megelégszem annyival, hogy tudjam ez csak szex! Hogy ne etessen többel! Az ilyen pasikat akik megmondják a frankót tisztelem is és ha van kedvem egy menethez ki is használom a lehetőséget! Nem kell szerződés, elég az őszinteség!
2010. febr. 28. 22:08
 10/11 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem csak szexre kellek neki.

Igaz, hogy csak 3 hónapja ismerkedünk, de előtte már kb. 3 éve imerem és az ismerősei is azt mondák, hogy nagyon rendes pasi és nagyon tud szeretni.

2010. febr. 28. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!