Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan közeledjek hozzá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közeledjek hozzá?

Figyelt kérdés

Üdv!

Adva van egy lány, akivel középiskolában egy osztályba jártunk. Mindig is tetszett nekem de sajnos nem mertem lépni az ügy érdekében, elég félénk voltam akkoriban, ő félénk srácnak ismert meg :) Az egyetemről hazafelé jövet szoktam látni a vonaton, néha beszélgettünk a szokásos dolgokról (filmek, zene, stb.). Szeretnék valami közös programot összehozni vele, hogyan közeledjek hozzá? A beszélgetések során úgy vettem észre, hogy ügyesen meg tudom nevettetni, szóval szerintem nem esélytelen a helyzet :)

Sajnos nem vagyok nagyon tapasztalt nőügyben :)

22/F

2010. febr. 28. 21:15
 1/6 anonim ***** válasza:
21%

rúgd szájba

vigyázz terhes leszel

2010. febr. 28. 21:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Amikor beszéltek megkérdezed hogy eljönnél-e velem valahova? Vagy nincs kedved találkozni velem valahol? konkrét kérdéssel ne készülj mert úgyse úgyfog elsülni. csak legyél nyugodt és hívd el valahova :D
2010. febr. 28. 21:17
 3/6 anonim ***** válasza:

légy bátor!

A magabiztos férfiakra buknak a nők!

Hívd el nyugodtan el egy randira..

ez lehet egy vacsora, ebéd, vagy akár séta

2010. febr. 28. 21:18
 4/6 anonim válasza:

ha középsuliban kialakult neki rólad egy kép, akkor azt próbáld meg elvetni előtte, tedd magad még érdekesebbé számára, esetleg hívd el valahová, valami nem túl nyilvános helyre, ahol jobban megnyílhatsz neki s ezáltal ő is megfog, ha érdekli a dolog :)

17/L

2010. febr. 28. 21:20
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, megpróbálok kiagyalni valamit :)

Amúgy még középsuli alatt felvettük egymást msn-re, de csak pár alkalommal dumálgattunk.

Ha valakinek lenne még javaslata, örömmel várom!

2010. febr. 28. 21:28
 6/6 A kérdező kommentje:

Harmadik válaszoló: szerintem a vacsora/ebéd kicsit nagy kaliberű lenne így hirtelen. Meg így hirtelen nem is merném randira hívni, inkább valami lightosabb dologra gondoltam: mondjuk egy fagyi is megtenné szerintem, míg várunk a vonatra úgyis mindjárt itt a tavasz :)

Hú eléggé izgulok :)

2010. febr. 28. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!