Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan beszélhetném le?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszélhetném le? Egyáltalán beszéljem le? (nagyon fontos nekem)

Figyelt kérdés
lehet, hogy rossz kategoriába írok de fogalmam sincs hogy hova írhatnám. Szóval lány vagyok 13 éves, a legjobb barátnőm aki most 14 összejött egy 19 éves pasival. Oké nekem mind egy de mostanába nagyon furcsán, közönségesen viselkedik, nem halgat rám folyton azt mondja hogy olyan vagyok mind az annya és nem fogadja meg a tanácsaim (pl ne igyon annyi kólát stb..) A pasi nagyon öreg hozzá szerintem csak meg*aszni akarja és amilyen h*lye mostanában meg is engedné. Ennek az egésznek az oka az egyik legjobb barátnőjének nevezett személy aki az orrátol fogva vezeti és viszi bele iskolai hiányzásokba, pasizásba, cigizésbe stb... én nagyon aggódom érte mivel még olyan fiatal nem kéne most elba>>>a az életét. Szegény azt hisz hogy szerelmes de a pasi szerintem csak kihasználja...lebezélni róla nem tudom mert "túl aggodalmas vagy, élveznéd inkább te is a diák éveid"..ezeket mondja ha próbálok vele erröl beszélni. Nem tudom elérni hogy szakítsanak és azt sem hogy a másik barátnőjével megszünjön a kapcsolat mivel oszt tárasak és 9.be is egy helyre akarnk menni ami nem baj mert könnzen ráveszem egy jobb sulira. Rontott a bnőm a suliban is ... nem tudom mit tehetnék...mit csináljak?kérlek adjatok tanácsokat..:((
2010. febr. 28. 20:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Mindenki úgy b.ssza el az életét, ahogy akarja. Ne akard megváltoztatni, tanuljon csak a saját hibáiból.
2010. febr. 28. 20:39
 2/11 A kérdező kommentje:
bocsánat a helyesírási hibákért:(
2010. febr. 28. 20:40
 3/11 A kérdező kommentje:
az elsőnek:nem azért tettem fel a kérdést mert otthagyom a fenébe..fontos nekem hogy mit csinál az életével..hogyan ébresszem ra? erre szeretnék választ kapni...2.nak pedig azt üzenem hogy válaszoljon normálisan semmi szügségem a bunkó válaszokra
2010. febr. 28. 20:42
 4/11 anonim ***** válasza:
Elárulom, hogy 14 és fél voltam amikor összejöttem a 19 éves barátommal és a mai napig együtt vagyunk... Azaz már 2 és fél éve. Nem biztos, hogy a pasi csak megbaszni akarja. Amúgy a cigivel és a lógással egyetértek. De abban is igaza van, hogy hadd élvezze a diákéveit.
2010. febr. 28. 20:44
 5/11 anonim ***** válasza:

ha a bnődnek most van a "jaj, felnőtt 14 éves nő vagyok, tudok érett döntéseket hozni" vagy a "vegyék már el a szüzességemet, mert én fogom" korszak, akkor életben nem beszéled le arról a fasziról. esetleg a szüleivel beszélj, de ne tudja meg a barátnőd. ők talán nagyobb nyomást tudnak hatni rá, ha a sarkukra állnak, és éppen a nem a kólázásról van szó hanem a pasikról

sok sikert

21/L

2010. febr. 28. 20:45
 6/11 A kérdező kommentje:
azért nem mondom meg a szüleinek mert tudom hogy reagálnának 1 évig nem mehetsz ki és nem akarom hogy hülyeséget csináljon: elszökjön stb...jaaj nagyon nehéz:((
2010. febr. 28. 21:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem menthetetlen. Egyébként, kedves egyik hozzászóló nem értek azzal egyet, hogy cigizéssel, piázással, kúrogatásokkal "ki kell élvezni a diákéveket"...
2010. febr. 28. 21:24
 8/11 A kérdező kommentje:
énsem, nem akarom 10 év múlva hááát..rosszul látni..
2010. febr. 28. 21:34
 9/11 anonim ***** válasza:

huhhh, nem lesz egyszerű.. de mit akar egy 19 éves srác tőle?? Én 19 évesen szégyelném ha 14 éves bnőm lenne.

15/f

2010. febr. 28. 21:37
 10/11 A kérdező kommentje:
háát ebből gondoltam hogy csak azt..és meg is alázta a bnőm...azt képzeljétek el hogy a bnőm ellógott orárol hogy találkozzon vele (persze az a másik csaj is ott volt) na és jött a pasi a cigivel a kezébe és ráfújta a füstöt a bnőm rcára és utánna lesmárolta...én ezt a suli ablakábol láttam szünetbe....nem tudom hogy nm veszi észre..de tudjárok amit én mondok az hülyeség....
2010. febr. 28. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!