Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek meggondolta magát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meggondolta magát?

Figyelt kérdés
Egy srác elhívott randira, én igent mondtam, viszont nem beszéltük meg a konkértukomat, mert mindketten elfoglaltak voltunk. 3 napja nem keres. Mostmár lemondhatok róla?

2015. jún. 15. 16:10
 1/3 anonim ***** válasza:
60%

Elhívott randira. Mi lenne, ha most te keresnéd és te is tennél valamit a dolog érdekében, nem csak várnád, hogy kiszolgáljanak?

L

2015. jún. 15. 16:11
 2/3 anonim ***** válasza:
#1 szívemből szóltál
2015. jún. 15. 16:11
 3/3 anonim ***** válasza:

így már én is jártam. "nem beszéltünk meg konkrétumokat, MERT, MERT, MERT kifogás"..... igaz nem akartam annyiban hagyni, mutattam neki, hogy érdekel, megkerestem, aranyos voltam vele. mégsem lett belőle semmi.

nem akarta :(

2015. jún. 17. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!