Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hátrálnak meg a lányok? =/
szal arról lenne szó h. nemrég kezdtem el bulikba járni és ott ismerkedni. a táncig ált.ba lejutok. egyszerűen oda megyek és felkérem és jönnek is! szal megy a tánc néha tipi-tapi is van ezt ált.ba mosollyal jelzik h. tetszik nekik. nah mármost volt olyan h. egy lány csak úgy fogta magát és elment :S se szó se beszéd lelépett. kicsit szívem ütött a dolog mert hát tök jól mentek a dolgot :S nem csináltam semmi furcsát :/ ... és nem ez az első. miért van ez? :S sry h. ilyen hosszúra sikeredet.
19/F
Mert felcserélted a sorrendet.Először ismerkedés van, aztán jóval később tapi.A mosoly meg lehet kényszeredett, csak nem veszed észre.
A kúrvákhoz lassú vagy, a rendes lányokhoz gyors.
Én sem engedném,hogy letapizz az első alkalommal.
azért mennek el, mert már nem akarnak többet táncolni veled. kicsit bunkóság, de én is szoktam ilyet csinálni :S apró simogatásokat is szoktam engedni, és ált smárolok is vkivel egy buliban, de ezektől még nem tartom magam krvának. egy teljesen normális, rendes lány vagyok, és ha járok vkivel a világért se csalnám meg.
az utolsó válaszadóval egyetértek abban, h úgyis majd magától megtalálod az igazit. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!