Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítene valaki eldönteni, hogy képen és személyesen mennyire különbözöm? (többi lent)
Eléggé kétoldalú ez a dolog mert van aki szerint máshogy nézek ki, van aki szerint meg kb. ugyanúgy, és szélsőséges vélemények is vannak rólam a képek és a valóság alapján, és frusztrál, nem tudom akkor most mi a helyzet, benne lenne valaki olyanban, hogy küldök képet aztán találkozunk és ott is el mondja a véleményét, hogy mennyire van különbség?:D
Tudom elég fura, de lesz egy találkozóm khm szóval és addig szeretném ha ezt megtudnám:D és nem ismerkedés , pasizás céljából írtam ki szóval lányok is írhatnak nyugodtan, meg olyan aki a 18-25 között van:)
pesti vagyok mellesleg, aki segítene az írjon bátran!
19L
Az is lehet,hogy pszichopata vagy,aki így szedi az áldozatait. Szerinted ki az az ép elméjű, aki elmegy veled találkozni,hogy megnézze,hogy képen vagy élőbe vagy szebb.
Vegyél egy füzeted képdezd meg a környezeted írd fel hogy élő vagy kép és ahol több a strigula olyan vagy
Istenem :(
4es, senkit nem kényszerítene rá, ettől miért lenne ő a világ közepe? :D szerintem biztosan lenne olyan ember, aki kíváncsi lenne rá, pl én is (pedig lány vagyok, szóval semmi szívességdugásban nem reménykednék :D) csak épp szegedi vagyok.
szerintem érdekes dolog :)
6-os, köszi, hogy megvédtél:)
nem vagyok pszichopata...
szerintem jópofa dolog, én fordítva tökre kíváncsi lennék,de mindegy akkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!