Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az, hogy minden nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy minden nő párkapcsolatban van, és mégis rengeteg magányos férfi van? Ennyivel több férfi lenne? 37/F

Figyelt kérdés
2015. jún. 10. 11:22
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Tudsz valami linket is a statisztikádra?

Mondjuk lehet nem lenne hülyeség korosztályt is nézni, mert lehet, hogy van több nő, de azok 70 évesek, az nekünk nem nagyon számít.

2015. jún. 11. 21:15
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem ez a lényeg, hogy hány fő van egyikből-másikból, inkább az, hogy nehéz ismerkedni. Sok lett az újra egyedülálló, akik pl gyerekkel, apjuk örök árnyékával, stb. alapból hátrányból indulnak. Sok mindentől függ, engem pl sztem nem a létszámarány gátol hogy legyen vkim...

33N

2015. jún. 13. 17:23
 13/14 anonim ***** válasza:

Nincs minden nő kapcsolatban, több lánnyal laktam együtt albérletben és 30 évesen is egyedül voltak, vagy nagyon nehezen találtak valakit. És nem a csúnyák közül voltak.

Mondjuk én is egyedül vagyok most 33 évesen :)

2015. júl. 27. 19:47
 14/14 anonim válasza:
Több fiú születik mint lány (aminek biológiai oka van), 50 éves korig több férfi van mint nő. Aztán megfordul, mert a nők tovább élnek. Nézzétek meg bárhol.
2016. márc. 23. 03:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!