Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok lányok, ha találkoznátok egy intelligens, normális értékrend szerint élő, kedves, határozott, jóképű, sportos férfival?
Második: Van.
Harmadik: Nem az a probléma, hogy az elején bizalmatlan valaki, hanem az, hogy nem tudják elképzelni, hogy lehet rá számítani. Vagy a másik véglet. "Na ez is megvolt" Képletesen persze, és ott el is hal a dolog.
Manapság nem ez a típus a befutó!
Én azt vettem észre, hogy manapság a bunkó, se fogalmazni, se helyesen írni nem tudó surmóké, a világ!
Ők aratnak le mindent... A nők ezekre buknak, és sok esetben hozzájuk idomulnak, azaz hozzájuk butulnak!, és az a szomorú, hogy manapság ez a menő...
Minél nagyobb paraszt valaki, annál nagyobb a siker!, sajnos...
Na mind1...
"Biztosan van valami hibája."
Ugyanezt mondta a Micsoda nő című filmben is a hölgy barátnője Edwardról, a milliárdos pasiról.
Hogy mi a hibája a kérdésben szereplő férfinek? Szinte biztos hogy csak az hogy válogatós. Ennyi.
"Hogy reagálnátok lányok, ha találkoznátok egy intelligens, normális értékrend szerint élő, kedves, határozott, jóképű, sportos férfival?"
Először is meglepődnék, mert elég ritka példány lehet...
100 férfiből 100-zal nem kezdenék semmit, ha csak úgy ott van, mert pusztán a jelenlét nem kelti fel az érdeklődésemet egyáltalán.
Azt az élet hozza, hogy van-e olyan szitu, vagy ad-e olyan szeretetet a férfi, hogy összecsendüljünk. Egyébként én inkább kosarakat szoktam kapni az ilyen notóriusan egyedül levő férfiaktól is, úgyhogy ez inkább őrajtuk múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!