Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2. randin mondhatom a másiknak, hogy hiányzott?
Figyelt kérdés
Elég sokat beszélgetünk neten de még csak második találkozó lesz. Nekem tényleg hiányzik, de nem akarom megijeszteni. Szerintetek túl korai lenne ilyesmit elmondani?2015. jún. 8. 10:20
1/11 anonim válasza:
Ha úgy érzed tényleg hiányzik mond meg neki!
2/11 A kérdező kommentje:
De nem ijesztő, ha ilyet mond valaki az elején?
2015. jún. 8. 10:27
3/11 anonim válasza:
Embere válogatja, én ettől a kijelentéstől boldog lennék, de lehet, hogy ő megijedne.
4/11 anonim válasza:
Nem!!!! Számomra nagyon sokat jelentene.....
37F
5/11 A kérdező kommentje:
3.: és ha többször elmondta már, hogy nagyon bír, akkor örülne biztosan? Csak nem akarok túl sok lenni...
2015. jún. 8. 10:32
6/11 anonim válasza:
Semmi sem biztos, de mondd ki, amit érzel, jobb, mint magadban tartani. Ha tényleg látod rajta, hogy ő is 'rajong' érted, szeret veled beszégetni, akkor nem hinném, hogy elijeszti egy hiányoztál szó, sőt!
7/11 A kérdező kommentje:
okés köszi, remélem igazatok van :)
2015. jún. 8. 10:39
8/11 anonim válasza:
Ez tényleg csak akkor jó, ha ő is hasonlóan érez.. esetleg a randi végén mond neki, hogy hiányozni fogsz. :)
9/11 A kérdező kommentje:
És ha ő is hasonlóan érez, csak túl korainak gondolja és ezért lesz neki túl sok a dolog és ő is ezért nem mondja még ki?
2015. jún. 8. 11:33
10/11 anonim válasza:
Én nagyon örülök amikor valaki olyan mond nekem ilyet akit kedvelek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!