Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! Összejönnél e "vékony"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Összejönnél e "vékony" férfivel? Vagy nagyon zavarna?

Figyelt kérdés

BMI szerint van 5 kategória: sovány, vékony, normál, túlsúlyos, elhízott. BMI szerint a "vékony" típus.

Számokban ez 184-185 cm 54-55,5 kg és 30 éves. Sosem beteg, egészségesen él és eszik. Divatos öltözködéssel akár plusz 5-10 kg is "magára csal" :) Folyamatosan tartja a súlyát, képtelen elhízni, tehát inkább genetika ..

2015. jún. 2. 15:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Nekem most is vékony a párom. Én meg husis vagyok. De régebben is így volt,valahogy a vékony pasik találtak meg. Semmi gondom ezzel. Csak legyen arányos a teste.
2015. jún. 2. 16:07
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

8-as.

Igen lehetne hízni nekem is persze,ha kb. egész nap az edzőteremben lennék,és egész nap csak ennék kb...

De kinek van szerinted a mai világban arra ideje és pénze+energiája hogy napi 6-8 órát edzőteremben legyen,plusz egész nap egyen megfelelően olyan kaját ami nem zsíros stb.,annak az elkészítési ideje sem kevés plusz 1-2 óra,és akkor még mire megeszed ugye,és akkor nem napi 3-szor eszel,hanem 4-5 legalább.Tehát az is plusz 1-2 óra a napodból,úgy hogy ezen kívül nem csináltál semmi mást.

Ez minimum napi 8 óra igénybevétel lenne,és egy átlagos ember ugye mindennap dolgozik minimum 8 órában egy nap,plusz az utazási idő sem elhanyagolható sokszor.

Na most az átlag nem teheti meg azt,hogy délutánra jár dolgozni,szóval reggeltől dolgoznak mondjuk reggel 8 órától.Délután 4 órakor végez az illető,és még ha jó munkahelyen is vagy,ahol megengedik a sok evést,akkor is utána mész még edzeni,és minimum 6 órát? mire odaérsz csak legyen 1 óra eltelt idő a konditeremig,délután 17 óra van,fáradt vagy mert 8 órán keresztül dolgoztál.Ha 6 óra edzést csinálnál utána,akkor 23 órakor végeznél,csak addig nincsenek is nyitva a termek,de legyen így.Éjfélre hazaérsz,és minden kezdődik elölről,ráadásul úgy,hogy reggel 6kor kell kelned hozzá,tehát kialvatlan is leszel,ami még több fáradtságot fog okozni...

2015. jún. 2. 16:15
 13/23 anonim ***** válasza:
74%

Dehogy kell nap 6-8 óra edzés..normális vagy?! És szerinted mikor regenerálódsz?

Az étkezésnek pedig egyébként sem napi 3-nak kéne lennie, hanem 5-nek. Ez lenne az alap.

Ha pedig tömegnövelés van, akkor kb. napi 7 étkezés.

Senki nem mondta, hogy ez könnyű, de ne mondd, hogy nem lehet megcsinálni, mert meg lehet.

2015. jún. 2. 16:20
 14/23 anonim ***** válasza:

Nos, az alapvetően nem zavarna, hogy vékony, de az már igen, hogy én több, mint 20 centivel lennék nála kisebb, de egyben 5 kilóval nehezebb is. Nem tudom elképzelni, hogy hogy nézhetsz ki, de számomra +30 kg után lennél esetleg ideális.

Viszont miután szerelmes lettem már nem hiszem, hogy ezen rugóznék, bár mondom, az zavarna, hogy én kisebb vagyok, de egyben súlyosabb is.

2015. jún. 2. 16:21
 15/23 anonim ***** válasza:

6-8 óra edzőterem? :O Heti 3x1 óra bőven elég kezdőknek (de még haladóknak is), de eleinte otthon is lehet edzeni, saját testsúllyal. Csak egy pár ezer Ft-os húzódzkodórúd kell hozzá.

A kaja elkészítése mondjuk kétnaponta max. egy-másfél óra, a bevásárlást is le lehet zavarni hétvégén egyben. Egyedül a munkahely lehet necces, de ilyen esetben lehet csinálni mondjuk az átmeneti böjtölést, ahol pár óra koplalás után esznek nagyobb mennyiségeket.

Én 195 centi vagyok, 70 kilóról indultam tavaly ősz elején, most vagyok 83-84 kg (ami még mindig nem olyan sok) és sokkal jobban érzem magam a bőrömben.

2015. jún. 2. 16:25
 16/23 anonim ***** válasza:
75%

#12 Na tessék, #15-nek is sikerült, biztos küzdött vele, de halad.

Úgy persze, hogy nem megy, ha fingod nincs a testedről, a megfelelő étkezésről, edzésről.

Ha egyszer is utánanéztél volna a dolognak, akkor nem mondanál ilyen hülyeséget, hogy napi 6-8 óra edzés..

Biztos nagyon sokat tettél annak érdekében, hogy hízz..

2015. jún. 2. 16:30
 17/23 anonim ***** válasza:

Számomra érdekes a kérdés, mivel épp tegnap gondolkodtam el azon egy másik itteni kérdés alapján, hogy valójában mit is jelent, amikor azt írjuk: fontos a személyiség. Nekem valamikor vékony (bár lehet, hogy az általad leírt kategóriában a normál lenne?? párom volt). Bár a szétválásunk azért történt, mert kifújt a kapcsolat, nem volt vita, most is ha valakinek gondja van nyugodtan emelheti a telefont és kérhet szívességet a másiktól - tehát nem valami undor miatt- nem tudok összejönni vékony pasikkal. És hiába udvarolnak és aranyosak, a szavaikkal, a kedves mosolyukkal, helyességükkel szinte.. de csak szinte.. és ilyenkor jön a legyünkcsakbarátok.. mert nem tudom elképzelni, hogy ilyen vékony pasit öleljek. Úgy érzem, mintha nőt ölelnék. Tehát arra jutottam, hogy a személyiség mindig arra vonatkozik, amikor a külsőségekben már megfelelt az illető (persze ez csak az én eszmefuttatásom, lehet vele vitázni). Ha Neked gondod van a külsőddel (a kérdés alapján valószínűsítem) akkor próbálj meg változtatni. Merthogy lehetséges. A volt párom is rengeteget evett, azt mondta nem tud hízni. Tévedés. Mikor bent volt kórházban és mostanában, hogy nem mászkál annyit bizony hízott kicsit. Azelőtt azért nem, mert csak a sovány husit szerette, a zsíros ételeket nem nagyon szerette –na jó, tésztát igen- és édességnek számított nála a gyümölcsleves. Csokit-cukrot-sütit nem evett. Ehhez még tegyük hozzá, hogy a napi 8 órás álló munkája után 3-4 órát mászkált a városban. Amióta nem így él azóta nem is mondja, hogy nem tud hízni.

Minden fogyás és minden hízás – a pajzsmirígy betegség, a megváltozott hormonháztartás (pl. ösztrogén túltengés akár férfiaknál is okozhat sörhasat és szinte nőies melleket) és egyéb, nagyon ritka betegségek kivételével – csak a bevitt kalóriák és a mozgás arányán múlik.

12. Mielőtt ezt leírtad tájékozódtál?

A párom története: Olyan melója volt, amiben szabadon osztotta be az idejét. Amikor másik helyre ment 24 órázni azt mondta, hogy amit idáig elért azt nem szeretné elvesztegetni. Kijön melóból, hazajön, átpakol, irány a terem. Heti 3x2 órát bír. Összevissza kajál, amikor épp ideje van, a lényeg, hogy a napi adagját megegye. A többire már nem tud figyelni.

Az én történetem: Kövér voltam, illetve úgy néztem ki, mint egy terhes nő, ami részint hormonális (ma is ha elengedem magam rögtön szinte kizárólag a hasamra hízok), részint sok étkezés/kevés sport miatt volt. Otthon kezdtem edzeni, majd lejártam terembe. Heti 3x1 óra. Kaja: nem tudok ötször étkezni csak hétvégén, sőt heti 2 napon fél 11-kor már ebédelek és este 8 előtt ritkán végzek, majd irány haza és kaja.

Ha anyám semmi mást nem vett volna soha életemben csak a magic chef főzőedényt akkor is hálás lennék neki. Belerakja valamelyikünk a kaját, nyom pár gombot és x perc elteltével kiveszi –esetleg a másikunk- a készet.. de nem is értem, mitől lenne az egyik kaja főzése sokkal időigényesebb, mint a másik fajta??? Mitől lenne más?

A barátnőmnek az egyedül nevelt 3 gyerek mellett annyi ideje van, hogy az orvos által felírt gyógykészítményt issza, valamint odafigyel a kajára. Igazi ektomorf alkatként sikerült kb. 7-9 kg-ot híznia egy év alatt és kissé nőies formát felvenni.

Ha valaki valamit igazán akar akkor tesz is érte. Akkor lehet elmondani, hogy valami nem sikerül, ha mindent megtettél, elmentél a legvégsőkig, megkérdezted a legeslegeslegjobb szakembert is, megkérdezted azokat akiknek sikerült és ha ezek után teszel valamiért folyamatosan és kitartóan és nem sikerült, akkor és csakis akkor tárhatod szét felemelt vállakkal a kezedet..

2015. jún. 3. 10:22
 18/23 anonim ***** válasza:
Kórosan sovány vagy!
2015. jún. 3. 12:46
 19/23 anonim ***** válasza:
Aki a testsúly-magasság alapján el tudja dönteni, hogy kivel jönne össze, az még sosem volt szerelmes, és nagyon felszínes.
2015. jún. 5. 13:36
 20/23 anonim ***** válasza:

Utol, voltam/vagyok szerelmes. Ettől függetlenül nem jönnék össze alacsony/kórosan sovány férfival, mert egyszerűen nem vonzódok hozzájuk.

Azért mert nem vonzódok egy típushoz, még nem jelenti, hogy ne lehetnék szerelmes és annyira végtelenül felszínes lennék.

Te tán összejönnél olyan nővel/férfival aki nem tetszik neked? Na ugye.. És most teljesen mindegy, hogy alkata a kizáró, vagy az arca.

Ebben semmi felszínesség nincs.

2015. jún. 5. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!